Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AzzurriDreamTeam i kamaleonti
352 STRETTO Tactiek 523
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 50.8
redelijk Schieten solide
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Planck rent richting de bal. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal passt de bal met de wreef. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck schiet op doel. Panfili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Krol geeft de bal voor. Vormärz rent richting de bal. Vormärz geeft een hoge lob. Daar is Monteleo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Planck rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - i kamaleonti 0:1

9e minuut.
Planck probeert naar een medespeler te passen. Grochal rent richting de bal. Grochal geeft een lange en hoge pass. Vormärz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vormärz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - i kamaleonti 0:2

15e minuut.
Planck passt de bal zonder na te denken. Vormärz is nu in balbezit. Vormärz probeert naar een medespeler te passen. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - i kamaleonti 0:3

21e minuut.
Grochal is nu in balbezit. Grochal geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rovasio de bal onder controle te krijgen. Planck rent richting de bal. Planck draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Nizzetto heeft problemen om de bal te vangen. Vasyliv is nu in balbezit. Vasyliv speelt de bal door. De bal raakt de paal. Planck bereikt de bal nog maar net als eerste. Planck schiet op doel. Panfili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - i kamaleonti 0:4

35e minuut.
Gallazzo met de inworp. Vormärz rent richting de bal. Caccamo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caccamo krijgt een gele kaart. Vormärz raakt geblesseerd tijdens het duel. Krol met een snel genomen vrije trap. Panfili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Planck springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - i kamaleonti 0:5

36e minuut.
Vasyliv passt de bal in één keer door. Grochal rent richting de bal. Grochal geeft de bal voor. Klungelig pakt Planck de bal. Planck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - i kamaleonti 0:6

39e minuut.
Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis geeft een hoge lob. Grochal probeert naar een medespeler te passen. Planck is nu in balbezit. Planck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 66%, i kamaleonti 34%.
AzzurriDreamTeam - i kamaleonti 0:6

52e minuut.
Panfili probeert naar een medespeler te passen. Caronia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nizzetto de bal onder controle te krijgen. Planck is nu in balbezit. Planck draait met de bal, schiet en ... Panfili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Grochal geeft een lange en hoge pass. Panfili probeert naar een medespeler te passen. Doganis kopt de bal weg. Vasyliv bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal geeft een lange en hoge pass. Panfili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Nizzetto geeft een lange en hoge pass. Boccardo kopt de bal weg. Vasyliv probeert de bal aan de voet te houden. Caronia is nu in balbezit. Caronia haalt uit met een fantastische trap. Değirmencioğlu bokst de bal weg.

84e minuut.
Ranković onderschept slim de pass. Ranković geeft een lange en hoge pass. Panizzoli probeert de bal aan de voet te houden. Grochal is nu in balbezit. Grochal geeft een lange en hoge pass. Panfili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Nizzetto kopt de bal weg. Daar is Mino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krekel met een sublieme pass. Planck is nu in balbezit. Planck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 63%, i kamaleonti 37%.
AzzurriDreamTeam - i kamaleonti 0:6