Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.11
  • Stadion: Oriano & Sergio
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 36334
toalha branca Furie Rosse
Marija Pavlovic Tactiek otto
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 53.4
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen goed


4e minuut.
Bogaerts rent richting de bal. Trí Thắng verovert de bal door een tackle van achteren. Degraeve is nu in balbezit. Degraeve geeft een lange en hoge pass. Demoortere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Eliseo onderschept slim de pass. Eliseo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fariolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fariolo geeft een lange en hoge pass. Fonti springt en kopt de bal. Minimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Demoortere speelt de bal door. Fariolo rent richting de bal. Fariolo met een sublieme pass. Berlingieri is nu in balbezit. Berlingieri haalt uit met een fantastische trap. Minimi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Galasso speelt de bal door. Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo passt de bal in één keer door. Berlingieri rent richting de bal. Berlingieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toalha branca 54%, Furie Rosse 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
toalha branca - Furie Rosse 0:0

46e minuut.
D`Ambruoso komt het veld opgelopen. Citter komt het veld opgelopen. Schiavo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Dymacz met een sublieme pass. Lábas is nu in balbezit. Pollam verovert de bal door een tackle van achteren. Mendicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendicino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Fariolo rent richting de bal. Fariolo probeert naar een medespeler te passen. Berlingieri rent richting de bal. Berlingieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
toalha branca - Furie Rosse 1:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Lello komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cassaletti rent richting de bal. Cassaletti passt de bal zonder na te denken. Michelagnoli is nu in balbezit. Citter verovert de bal door een tackle van achteren. Citter haalt uit met een fantastische trap. Minimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trí Thắng neemt de hoekschop. Berlingieri maakt een snoekduik en kopt de bal. Citter bereikt de bal nog maar net als eerste. Citter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
toalha branca - Furie Rosse 2:0

65e minuut.
Mendicino is nu in balbezit. Geroldi rent richting de bal. Geroldi geeft een hoge lob. Citter is nu in balbezit. Citter schiet op doel. Minimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Citter bereikt de bal nog maar net als eerste. Citter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Fariolo is nu in balbezit. Fariolo probeert naar een medespeler te passen. Citter rent richting de bal. Citter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
toalha branca - Furie Rosse 3:0

74e minuut.
Eliseo passt de bal met de wreef. D`Ambruoso is nu in balbezit. Citter onderschept slim de pass. Citter draait met de bal, schiet en ... Minimi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toalha branca - Furie Rosse 4:0

75e minuut.
Dymacz met een sublieme pass. Klungelig pakt Bogaerts de bal. Met opzet legt Citter zijn tegenspeler op de grond. Citter krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Inworp. Talenciak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toalha branca 56%, Furie Rosse 44%.
toalha branca - Furie Rosse 4:0