Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.12
  • Stadion: Keyser Söze
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8540
I Soliti Sospetti niccolò
4312 Tactiek nala
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
58.1 gemiddelde waardering 59.7
excellent Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Złomek passt de bal met de wreef. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi speelt de bal door. Boer geeft de bal voor. Britton springt en kopt de bal. Pačak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Boguś probeert naar een medespeler te passen. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek begaat een overtreding. Złomek krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Coordes geeft de bal voor. Cullmann kopt de bal weg. Crepaldi controleert de bal met de borst. Vercammen rent richting de bal. Vercammen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Osenkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Boguś met een sublieme pass. Beltrán is nu in balbezit. Beltrán geeft een lange en hoge pass. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton draait met de bal, schiet en ... Pačak bokst de bal weg. Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Vercammen kopt de bal weg. López Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann verovert de bal door een tackle van achteren. Cullmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - niccolò 0:1

30e minuut.
Daar is Łysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crepaldi. Łysiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Łysiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cullmann krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
López Barón geeft een lange en hoge pass. Coordes rent richting de bal. Újhelyi verovert de bal door een tackle van achteren. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
I Soliti Sospetti - niccolò 1:1

44e minuut.
Beltrán geeft de bal voor. Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan geeft een lange en hoge pass. Vercammen kopt de bal weg. Cullmann rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - niccolò 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 59%, niccolò 41%.
I Soliti Sospetti - niccolò 1:2

50e minuut.
Boer is nu in balbezit. Boer passt de bal in één keer door. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap. Pačak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
I Soliti Sospetti - niccolò 2:2

51e minuut.
Boer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Beltrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beltrán speelt de bal door. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton draait met de bal, schiet en ... Pačak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Macía heeft problemen om de bal te vangen. Vercammen onderschept slim de pass. Vercammen geeft de bal voor. Cullmann rent richting de bal. Cullmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - niccolò 2:3

63e minuut.
Złomek is nu in balbezit. Złomek passt de bal met de wreef. Britton rent richting de bal. Britton passt de bal met de wreef. Beltrán geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kazinecas passt de bal met de wreef. Beltrán probeert naar een medespeler te passen. Kazinecas probeert naar een medespeler te passen. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton draait met de bal, schiet en ... Pačak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
I Soliti Sospetti - niccolò 3:3

81e minuut.
Boer speelt de bal door. Újhelyi rent richting de bal. Met opzet legt Coordes zijn tegenspeler op de grond. Coordes krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Nave passt de bal zonder na te denken. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mecu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 50%, niccolò 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
I Soliti Sospetti - niccolò 3:3