Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc cotolengo A.C. Cobra
linea 4-3-3 Tactiek 523
45% Balbezit 55%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.8 gemiddelde waardering 63.8
zwak Schieten wonderbaarlijk
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Voltolini is nu in balbezit. Voltolini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Scarfo de bal. Scarfo geeft de bal voor. Sadłowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tīklenieks geeft de bal voor. Sadłowski kopt de bal weg. Tritten heeft problemen om de bal te vangen. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Contu rent richting de bal. Cargnello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Contu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Albonico met een snel genomen vrije trap. Daar is Amedei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu schiet op doel. Goodson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - A.C. Cobra 0:1

10e minuut.
Scarfo passt de bal in één keer door. Daar is Patyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tritten rent richting de bal. Patyi onderschept slim de pass. Patyi schiet op doel. Goodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Radzimski is nu in balbezit. Radzimski geeft een hoge lob. Daar is Amedei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Goodson bokst de bal weg. Contu rent richting de bal. Contu schiet op doel. Goodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Contu is nu in balbezit. Contu schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Cortecci rent richting de bal. Radzimski verovert de bal door een tackle van achteren. Radzimski passt de bal zonder na te denken. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Daar is Scarfo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarfo geeft een hoge lob. Bregalini kopt de bal weg. Scarfo geeft de bal voor. Sadłowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Cargnello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargnello passt de bal zonder na te denken. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - A.C. Cobra 0:2

24e minuut.
Tīklenieks geeft de bal voor. Patyi is nu in balbezit. Patyi passt de bal met de wreef. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Goodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Sarafoglou speelt de bal door. Albonico rent richting de bal. Albonico geeft de bal voor. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Babbini geeft een lange en hoge pass. Albonico speelt de bal door. Scarfo speelt de bal door. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Scarfo onderschept slim de pass. Scarfo geeft een hoge lob. Contu kopt de bal weg. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Radzimski met een sublieme pass. Albonico is nu in balbezit. Albonico passt de bal in één keer door. Contu rent richting de bal. Contu draait met de bal, schiet en ... Goodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Albonico passt de bal zonder na te denken. Cargnello is nu in balbezit. Voltolini verovert de bal door een tackle van achteren. Voltolini geeft een hoge lob. Sadłowski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Spanu passt de bal in één keer door. Cargnello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargnello passt de bal in één keer door. Scarfo geeft een lange en hoge pass. Sadłowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Albonico kopt de bal weg. Scarfo geeft een lange en hoge pass. Amedei kopt de bal weg. Klungelig pakt Voltolini de bal. Voltolini geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Scarfo rent richting de bal. Scarfo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Babbini de bal. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc cotolengo 82%, A.C. Cobra 18%.
fc cotolengo - A.C. Cobra 0:2

46e minuut.
Scarfo geeft een hoge lob. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Amedei ... Strafschop! Sadłowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sadłowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Sarafoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufils onderschept slim de pass. Beaufils speelt de bal door. Contu rent richting de bal. Contu passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Beaufils kopt de bal weg. Scarfo rent richting de bal. Scarfo geeft de bal voor. Daar is Sadłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadłowski schiet op doel. Goodson bokst de bal weg. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

52e minuut.
Scarfo passt de bal zonder na te denken. Voltolini is nu in balbezit. Voltolini passt de bal in één keer door. Patyi is nu in balbezit. Patyi draait met de bal, schiet en ... Goodson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - A.C. Cobra 0:3

55e minuut.
Babbini is nu in balbezit. Contu verovert de bal door een tackle van achteren. Bregalini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Contu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sadłowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - A.C. Cobra 0:4

57e minuut.
Babbini geeft een lange en hoge pass. Albonico geeft een hoge lob. Sadłowski kopt de bal weg. Contu heeft problemen om de bal te vangen. Contu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Amedei kopt de bal weg. Voltolini is nu in balbezit. Voltolini geeft een hoge lob. Patyi is nu in balbezit. Patyi schiet op doel. Goodson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Albonico onderschept slim de pass. Albonico geeft een lange en hoge pass. Scarfo kopt de bal weg. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi haalt uit met een fantastische trap. Goodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Albonico geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Voltolini de bal onder controle te krijgen. Contu rent richting de bal. Contu geeft de bal voor. Sadłowski krijgt zijn hoofd ertegen. Goodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Voltolini passt de bal met de wreef. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu geeft een lange en hoge pass. Patyi is nu in balbezit. Patyi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Voltolini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albonico geeft de bal voor. Klungelig pakt Spanu de bal. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Goodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Klungelig pakt Voltolini de bal. Voltolini passt de bal in één keer door. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu schiet op doel. Goodson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - A.C. Cobra 0:5

82e minuut.
Contu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bregalini de bal. Patyi rent richting de bal. Patyi haalt uit met een fantastische trap. Goodson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - A.C. Cobra 0:6

88e minuut.
Panico rent richting de bal. Scarfo verovert de bal door een tackle van achteren. Scarfo geeft een lange en hoge pass. Sadłowski springt en kopt de bal. Goodson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Beaufils met een sublieme pass. Scarfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarfo passt de bal met de wreef. Voltolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Simeoni geeft een lange en hoge pass. Bregalini heeft problemen om de bal te vangen. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski schiet op doel. Goodson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - A.C. Cobra 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc cotolengo 85%, A.C. Cobra 15%.
fc cotolengo - A.C. Cobra 0:7