Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.12
  • Stadion: B. Rebels Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 16035
B. Rebels Pumas LT
petisso Tactiek pumtwoz
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
57.3 gemiddelde waardering 59.5
uitmuntend Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Pozzaglia met een snelle inworp. Agote is nu in balbezit. Agote passt de bal met de wreef. Cosoleto rent richting de bal. Cosoleto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pozzaglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavalas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Agote de bal. Agote schiet op doel. Filanowskii bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - Pumas LT 0:1

11e minuut.
Prates heeft problemen om de bal te vangen. Prates geeft een hoge lob. Buitenspel voor Cosoleto. Goede buitenspelval van de verdediging. Kaljot neemt vlug de vrije trap. Tapanoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Arienti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Cambieri is nu in balbezit. Cambieri geeft de bal voor. Cosoleto is nu in balbezit. Cosoleto draait met de bal, schiet en ... Filanowskii maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - Pumas LT 0:2

35e minuut.
Duțulescu is nu in balbezit. Stadler probeert naar een medespeler te passen. Orlando probeert naar een medespeler te passen. Tapanoğlu rent richting de bal. Tapanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Ursuţ met de inworp. Wodecki is nu in balbezit. Wodecki speelt de bal door. Tapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapanoğlu draait met de bal, schiet en ... Arienti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gavalas passt de bal in één keer door. Pozzaglia is nu in balbezit. Pozzaglia passt de bal zonder na te denken. Viglini bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglini geeft een hoge lob. Filanowskii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B. Rebels 52%, Pumas LT 48%.
B. Rebels - Pumas LT 0:2

59e minuut.
Denci rent richting de bal. Denci met een sublieme pass. Duțulescu onderschept slim de pass. Agote is nu in balbezit. Agote schiet op doel. Filanowskii bokst de bal weg. Iancu is nu in balbezit. De bal rolt over de achterlijn. Filanowskii trapt de bal weg van het doel. Gavalas controleert de bal met de borst. Orlando geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Duțulescu met een snelle inworp. Stadler probeert naar een medespeler te passen. Gavalas met een sublieme pass. Cosoleto is nu in balbezit. Cosoleto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Cosoleto controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kaljot neemt vlug de vrije trap. Tapanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapanoğlu draait met de bal, schiet en ... Arienti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - Pumas LT 1:2

86e minuut.
Cambieri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bussinello met de inworp. Orlando rent richting de bal. Orlando geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B. Rebels 43%, Pumas LT 57%.
B. Rebels - Pumas LT 1:2