Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.12
  • Stadion: kemi Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7238
kemi dgenerationteam
xyw Tactiek 4-1-2-3
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.7 gemiddelde waardering 49.5
formidable Schieten solid
solid Passen average
good Verdedigen very good


1e minuut.
Szubierajski passt de bal met de wreef. Freeman probeert naar een medespeler te passen. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka geeft een lange en hoge pass. Severinsen krijgt zijn hoofd ertegen. Carralero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Agudelo rent richting de bal. Agudelo geeft een lange en hoge pass. Mačković kopt de bal weg. Djetou is nu in balbezit. Djetou haalt uit met een fantastische trap. Pawlaczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Gamarra is nu in balbezit. Gamarra geeft een lange en hoge pass. Severinsen kopt de bal weg. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Mačković bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra geeft een hoge lob. Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kemi - dgenerationteam 1:0

16e minuut.
Starović speelt de bal door. Maleszewski is nu in balbezit. Linke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maleszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maleszewski komt bij de bal en schiet. Carralero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Śliwka speelt de bal door. Szymaniec rent richting de bal. Severinsen onderschept slim de pass. Severinsen haalt uit met een fantastische trap. Carralero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Carme heeft problemen om de bal te vangen. Carme speelt de bal door. Starović met een sublieme pass. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Freeman met een sublieme pass. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka passt de bal met de wreef. Severinsen rent richting de bal. Severinsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Severinsen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
kemi - dgenerationteam 2:0

32e minuut.
Linke rent richting de bal. Linke passt de bal zonder na te denken. Śliwka rent richting de bal. Śliwka geeft een lange en hoge pass. Severinsen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Carme passt de bal in één keer door. Śliwka rent richting de bal. Śliwka passt de bal in één keer door. Severinsen is nu in balbezit. Severinsen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Carme speelt de bal door. Śliwka rent richting de bal. Śliwka geeft een lange en hoge pass. Maleszewski springt en kopt de bal. Carralero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kemi - dgenerationteam 3:0

42e minuut.
Klungelig pakt Mačković de bal. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maleszewski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Velák rent richting de bal. Carme rent richting de bal. Carme probeert naar een medespeler te passen. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kemi 48%, dgenerationteam 52%.
kemi - dgenerationteam 3:0

48e minuut.
Inworp. Starović met een snelle inworp. Schneider rent richting de bal. Maleszewski onderschept slim de pass. Maleszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Severinsen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Potrzebowski. Severinsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carme zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Severinsen rent richting de bal. Severinsen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Severinsen passt de bal met de wreef. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka geeft een hoge lob. Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski draait met de bal, schiet en ... Carralero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Agudelo is nu in balbezit. Carme onderschept slim de pass. Carme met een sublieme pass. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka geeft de bal voor. Carralero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Śliwka met een snelle inworp. Carme rent richting de bal. Carme passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Śliwka de bal. Śliwka geeft een lange en hoge pass. Carralero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Maleszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linke rent richting de bal. Maleszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kemi - dgenerationteam 4:0

79e minuut.
Śliwka is nu in balbezit. Klungelig pakt Śliwka de bal. Śliwka geeft de bal voor. Daar is Maleszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap. Carralero bokst de bal weg.

90e minuut.
Starović geeft de bal voor. Śliwka geeft een lange en hoge pass. Potrzebowski kan de bal niet met de borst controleren. Severinsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kemi 38%, dgenerationteam 62%.
kemi - dgenerationteam 4:0