Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Divino Codino Augusta Taurinorum
B.L.U.H.F. Tactiek 343
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
43 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 44.5
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen zwak
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Zováth geeft een hoge lob. Sparbier rent richting de bal. Sparbier passt de bal zonder na te denken. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Apak controleert de bal met de borst. Apak speelt de bal door. Derrer speelt de bal door. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Augusta Taurinorum 1:0

8e minuut.
Zováth kopt de bal weg. Quadrelli is nu in balbezit. Aguiar is nu in balbezit. Quadrelli verovert de bal door een tackle van achteren. Quadrelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Derrer kopt de bal weg. Sparbier rent richting de bal. Sparbier passt de bal in één keer door. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Augusta Taurinorum 2:0

14e minuut.
Bustomi passt de bal met de wreef. Manassero bereikt de bal nog maar net als eerste. Manassero met een sublieme pass. Sparbier is nu in balbezit. Sparbier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sparbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparbier passt de bal zonder na te denken. Van Moer onderschept slim de pass. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Chitic met een harde bal richting middenveld. Limet kopt de bal weg. Zováth met een sublieme pass. Daar is Quadrelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quadrelli schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zováth bereikt de bal nog maar net als eerste. Zováth geeft de bal voor. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Augusta Taurinorum 3:0

19e minuut.
Sparbier is nu in balbezit. Daar is Sparbier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sparbier probeert naar een medespeler te passen. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Quadrelli kopt de bal weg. Sparbier is nu in balbezit. Sparbier passt de bal met de wreef. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli draait met de bal, schiet en ... Chitic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Manassero bereikt de bal nog maar net als eerste. Manassero passt de bal zonder na te denken. Sparbier heeft problemen om de bal te vangen. Sparbier haalt uit met een fantastische trap. Chitic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Augusta Taurinorum 4:0

28e minuut.
Manassero met een snelle inworp. Zováth rent richting de bal. Zováth passt de bal in één keer door. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli schiet op doel. Chitic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Derrer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sparbier maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Derrer kopt de bal weg. Daar is Russi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap. Chitic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Augusta Taurinorum 5:0

31e minuut.
Sparbier is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vak. Sparbier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manassero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Quadrelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quadrelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Augusta Taurinorum 6:0

33e minuut.
Manassero geeft een hoge lob. Quadrelli kopt de bal weg. Sparbier is nu in balbezit. Sparbier schiet op doel. Chitic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Augusta Taurinorum 7:0

39e minuut.
Manassero is nu in balbezit. Manassero geeft een hoge lob. Daar is Van Moer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Augusta Taurinorum 8:0

40e minuut.
Aguiar speelt de bal door. Manassero rent richting de bal. Manassero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sparbier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sparbier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Limet onderschept slim de pass. Limet passt de bal in één keer door. Derrer met een sublieme pass. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli draait met de bal, schiet en ... Chitic bokst de bal weg. Sparbier rent richting de bal. Sparbier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Cudos rent richting de bal. Manassero bereikt de bal nog maar net als eerste. Manassero met een sublieme pass. Sparbier is nu in balbezit. Sparbier schiet op doel. Chitic bokst de bal weg. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Augusta Taurinorum 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divino Codino 26%, Augusta Taurinorum 74%.
Divino Codino - Augusta Taurinorum 9:0

49e minuut.
Cudos heeft problemen om de bal te vangen. Derrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrer passt de bal in één keer door. Daar is Quadrelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quadrelli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Augusta Taurinorum 10:0

55e minuut.
Zováth met een sublieme pass. Long rent richting de bal. Long passt de bal in één keer door. Manassero rent richting de bal. Manassero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Russi de bal. Derrer probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Zováth de bal onder controle te krijgen. Sparbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparbier haalt uit met een fantastische trap. Chitic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Russi kopt de bal weg. Zováth speelt de bal door. Aguiar heeft problemen om de bal te vangen. Sparbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparbier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bustomi geeft de bal voor. Long geeft een lange en hoge pass. Zováth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Apak verovert de bal door een tackle van achteren. Apak geeft een hoge lob. Zováth speelt de bal door. Sparbier is nu in balbezit. Sparbier schiet op doel. Chitic bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Augusta Taurinorum 11:0

77e minuut.
Zováth verovert de bal door een tackle van achteren. Zováth met een sublieme pass. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli schiet op doel. Chitic maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sparbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparbier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Van Moer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Manassero met de inworp. Zováth geeft een lange en hoge pass. Sparbier krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Divino Codino - Augusta Taurinorum 12:0

85e minuut.
Cudos rent richting de bal. Manassero verovert de bal door een tackle van achteren. Manassero passt de bal in één keer door. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap. Chitic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divino Codino 34%, Augusta Taurinorum 66%.
Divino Codino - Augusta Taurinorum 12:0