Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.12
  • Stadion: niccolò Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 13940
niccolò BB Buttkickers
nala Tactiek q-q-d adv
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 65
excellent Schieten solid
excellent Passen formidable
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Kocharyan rent richting de bal. Nośka onderschept slim de pass. Coordes rent richting de bal. Nośka onderschept slim de pass. Nośka schiet op doel. Pačak bokst de bal weg. Panzenböck rent richting de bal. Panzenböck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - BB Buttkickers 0:1

10e minuut.
Łabuś met de inworp. Perzak rent richting de bal. De Marchesi begaat een overtreding. De Marchesi krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Giovennazzi met een sublieme pass. Kennysson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nośka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nośka draait met de bal, schiet en ... Pačak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - BB Buttkickers 0:2

12e minuut.
Nośka passt de bal zonder na te denken. Panzenböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Panzenböck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Panzenböck kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Panzenböck rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kocharyan onderschept slim de pass. Kocharyan geeft een hoge lob. Perzak kopt de bal weg. Kennysson geeft een lange en hoge pass. Panzenböck maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Łysiak met een snelle inworp. Kennysson is nu in balbezit. Vercammen onderschept slim de pass. Vercammen geeft een hoge lob. Cullmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Fóris bokst de bal weg.

22e minuut.
Giovennazzi met een sublieme pass. Klungelig pakt Nośka de bal. Coordes is nu in balbezit. Nośka onderschept slim de pass. Nośka haalt uit met een fantastische trap. Pačak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Gama rent richting de bal. Łabuś onderschept slim de pass. Łabuś met een sublieme pass. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann draait met de bal, schiet en ... Fóris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kennysson heeft problemen om de bal te vangen. Boguś geeft een hoge lob. Bartosik heeft problemen om de bal te vangen. Vercammen onderschept slim de pass. Vercammen haalt uit met een fantastische trap. Fóris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
De Marchesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak verovert de bal door een tackle van achteren. Perzak geeft een hoge lob. Panzenböck is nu in balbezit. Panzenböck haalt uit met een fantastische trap. Pačak bokst de bal weg.

40e minuut.
Perzak passt de bal zonder na te denken. Giovennazzi rent richting de bal. Giovennazzi passt de bal in één keer door. Nośka rent richting de bal. Nośka haalt uit met een fantastische trap. Pačak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niccolò 49%, BB Buttkickers 51%.
niccolò - BB Buttkickers 0:2

52e minuut.
Pačak speelt de bal door. Perzak probeert naar een medespeler te passen. Gama heeft problemen om de bal te vangen. Gama geeft een lange en hoge pass. Panzenböck maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Giovennazzi geeft een hoge lob. Jankowiak heeft problemen om de bal te vangen. Panzenböck is nu in balbezit. Panzenböck schiet op doel. Pačak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - BB Buttkickers 0:3

73e minuut.
Giovennazzi met een sublieme pass. Coordes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nośka verovert de bal door een tackle van achteren. Nośka schiet op doel. Panzenböck springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niccolò 62%, BB Buttkickers 38%.
niccolò - BB Buttkickers 0:3