Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.12
  • Stadion: Keyser Söze
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4622
I Soliti Sospetti Gallicese
4312 Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 64.2
very good Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


19e minuut.
Tcherednik geeft de bal voor. Corradini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazinecas verovert de bal door een tackle van achteren. Kazinecas met een sublieme pass. Beltrán geeft een lange en hoge pass. Cyba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Dimino speelt de bal door. Cosani heeft problemen om de bal te vangen. Cosani passt de bal met de wreef. Corradini is nu in balbezit. Corradini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Della Monica kopt de bal weg. Gornati met een sublieme pass. Macía probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kostov is nu in balbezit. Kostov haalt uit met een fantastische trap. Osenkowski bokst de bal weg. Cosani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Gallicese 0:1

35e minuut.
Britton passt de bal zonder na te denken. Senkić is nu in balbezit. Újhelyi onderschept slim de pass. Újhelyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
I Soliti Sospetti - Gallicese 1:1

38e minuut.
Macía verovert de bal door een tackle van achteren. Cosani is nu in balbezit. Kostov is nu in balbezit. Kostov schiet op doel. Osenkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Corradini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosani rent richting de bal. Cosani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - Gallicese 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 55%, Gallicese 45%.
I Soliti Sospetti - Gallicese 1:2

46e minuut.
Sascia komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Senkić verovert de bal door een tackle van achteren. Boer onderschept slim de pass. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi schiet op doel. Cyba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
I Soliti Sospetti - Gallicese 2:2

73e minuut.
Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Boer is nu in balbezit. Boer speelt de bal door. Beltrán geeft de bal voor. Újhelyi springt en kopt de bal. Cyba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Buitenspel voor Újhelyi. Goede buitenspelval van de verdediging. Timarić komt het veld opgelopen. Dimino maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cosani kopt de bal weg. Timarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Timarić draait met de bal, schiet en ... Osenkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cosani de bal. Cosani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
Boer kopt de bal weg. Della Monica is nu in balbezit. Újhelyi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Újhelyi krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Sascia speelt de bal door. Timarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Macía naar de kleedkamers voor een vroege douche. Timarić raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Corradini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 54%, Gallicese 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
I Soliti Sospetti - Gallicese 2:2