Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.12
  • Stadion: B. Rebels Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8127
B. Rebels fc cotolengo
petisso Tactiek linea 4-3-3
54% Balbezit 46%
20% Spel op eigen helft 80%
35 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 39.1
outstanding Schieten average
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Duțulescu geeft een lange en hoge pass. Orlando probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Costiţîn kopt de bal weg. Krištofík is nu in balbezit. Krištofík draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Panico rent richting de bal. Duțulescu speelt de bal door. Bugajec speelt de bal door. Krištofík is nu in balbezit. Krištofík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Amedei geeft een lange en hoge pass. Orlando kopt de bal weg. Stadler probeert de bal met de borst te controleren. Sarafoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafoglou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Orlando rent richting de bal. Orlando geeft een lange en hoge pass. Amedei rent richting de bal. Krištofík onderschept slim de pass. Krištofík draait met de bal, schiet en ... Goodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krištofík bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tracotanza maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bugajec kopt de bal weg. Daar is Spanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costiţîn bereikt de bal nog maar net als eerste. Costiţîn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Klungelig pakt Kaljot de bal. Orlando is nu in balbezit. Orlando geeft de bal voor. Krištofík is nu in balbezit. Krištofík draait met de bal, schiet en ... Goodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Windfuhr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursuţ met een sublieme pass. Costiţîn is nu in balbezit. Costiţîn haalt uit met een fantastische trap. Goodson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - fc cotolengo 1:0

26e minuut.
Panico is nu in balbezit. Panico passt de bal in één keer door. Stadler probeert naar een medespeler te passen. Bugajec heeft problemen om de bal te vangen. Bugajec geeft de bal voor. Goodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krištofík rent richting de bal. Krištofík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - fc cotolengo 2:0

29e minuut.
Daar is Cargnello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ passt de bal zonder na te denken. Krištofík rent richting de bal. Krištofík haalt uit met een fantastische trap. Goodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krištofík is nu in balbezit. Krištofík draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Mastrorocco passt de bal met de wreef. Orlando speelt de bal door. Costiţîn is nu in balbezit. Windfuhr rent richting de bal. Windfuhr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - fc cotolengo 3:0

34e minuut.
Răcaru rent richting de bal. Răcaru geeft de bal voor. Krištofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krištofík draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bregalini de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Krištofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Costiţîn is nu in balbezit. Krištofík rent richting de bal. Costiţîn is nu in balbezit. Costiţîn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - fc cotolengo 4:0

39e minuut.
Bugajec passt de bal met de wreef. Orlando is nu in balbezit. Orlando passt de bal in één keer door. Costiţîn is nu in balbezit. Costiţîn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Orlando is nu in balbezit. Orlando geeft de bal voor. Windfuhr kopt de bal weg. Krištofík rent richting de bal. Krištofík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B. Rebels 26%, fc cotolengo 74%.
B. Rebels - fc cotolengo 4:0

48e minuut.
Amedei kopt de bal weg. Orlando geeft de bal voor. Windfuhr rent richting de bal. Windfuhr draait met de bal, schiet en ... Goodson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - fc cotolengo 5:0

50e minuut.
Spanu met een sublieme pass. Windfuhr is nu in balbezit. Windfuhr passt de bal zonder na te denken. Krištofík rent richting de bal. Krištofík draait met de bal, schiet en ... Goodson bokst de bal weg.

52e minuut.
Klungelig pakt Spanu de bal. Windfuhr is nu in balbezit. Windfuhr passt de bal zonder na te denken. Costiţîn bereikt de bal nog maar net als eerste. Costiţîn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Windfuhr rent richting de bal. Spanu rent richting de bal. Windfuhr onderschept slim de pass. Krištofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krištofík draait met de bal, schiet en ... Goodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ geeft een lange en hoge pass. Tritten rent richting de bal. Krištofík onderschept slim de pass. Krištofík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ geeft een hoge lob. Amedei rent richting de bal. Windfuhr onderschept slim de pass. Windfuhr schiet op doel. Goodson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Windfuhr zal de hoekschop nemen. Goodson bokst de bal weg.

63e minuut.
Ursuţ is nu in balbezit. Daar is Ursuţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursuţ geeft een hoge lob. Krištofík rent richting de bal. Krištofík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Sarafoglou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stadler. Sarafoglou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Panico zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sarafoglou is nu in balbezit. Sarafoglou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Duțulescu probeert naar een medespeler te passen. Bugajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajec passt de bal in één keer door. Krištofík is nu in balbezit. Krištofík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - fc cotolengo 6:0

71e minuut.
Panico passt de bal met de wreef. Babbini is nu in balbezit. Babbini geeft een hoge lob. Orlando bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlando geeft een hoge lob. Goodson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Costiţîn is nu in balbezit. Costiţîn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Windfuhr onderschept slim de pass. Windfuhr geeft de bal voor. Krištofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krištofík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - fc cotolengo 7:0

74e minuut.
Tritten geeft de bal voor. Inworp. Bugajec met een snelle inworp. Costiţîn rent richting de bal. Costiţîn schiet op doel. Goodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Krištofík de bal. Krištofík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B. Rebels - fc cotolengo 8:0

87e minuut.
Ursuţ geeft de bal voor. Tritten is nu in balbezit. Tritten geeft een lange en hoge pass. Sarafoglou rent richting de bal. Sarafoglou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bugajec is nu in balbezit. Costiţîn bereikt de bal nog maar net als eerste. Costiţîn met een sublieme pass. Windfuhr rent richting de bal. Windfuhr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B. Rebels 15%, fc cotolengo 85%.
B. Rebels - fc cotolengo 8:0