Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Augusta Taurinorum dgenerationteam
343 Tactiek 4-1-2-3
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 47.5
goed Schieten zeer goed
matig Passen matig
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Schneider passt de bal met de wreef. Mačković is nu in balbezit. Mačković passt de bal in één keer door. Djetou rent richting de bal. Djetou schiet op doel. Chitic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Djetou is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Djetou probeert naar een medespeler te passen. Alancewicz is nu in balbezit. Szulca speelt de bal door. Alancewicz rent richting de bal. Alancewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Duchêne geeft de bal voor. Agudelo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mačković de bal onder controle te krijgen. Djetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Djetou haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Pfeifer onderschept slim de pass. Russi is nu in balbezit. Pfeifer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfeifer draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - dgenerationteam 1:0

35e minuut.
Vignato probeert naar een medespeler te passen. Barreiro met een sublieme pass. Schneider geeft een lange en hoge pass. Djetou rent richting de bal. Djetou schiet op doel. Chitic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Raglianti passt de bal in één keer door. Mačković is nu in balbezit. Mačković speelt de bal door. Djetou is nu in balbezit. Djetou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Augusta Taurinorum 66%, dgenerationteam 34%.
Augusta Taurinorum - dgenerationteam 1:0

46e minuut.
Franchitti komt het veld opgelopen. Torrassa komt het veld opgelopen. Tobalski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Mačković rent richting de bal. Mačković passt de bal in één keer door. Djetou controleert de bal met de borst. Djetou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Augusta Taurinorum - dgenerationteam 1:1

62e minuut.
Szymaniec heeft problemen om de bal te vangen. Szymaniec geeft een hoge lob. Mačković rent richting de bal. Djetou is nu in balbezit. Djetou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - dgenerationteam 1:2

69e minuut.
Vignato is nu in balbezit. Djetou verovert de bal door een tackle van achteren. Mačković is nu in balbezit. Djetou is nu in balbezit. Djetou haalt uit met een fantastische trap. Chitic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Schneider passt de bal met de wreef. Raglianti bereikt de bal nog maar net als eerste. Raglianti geeft de bal voor. Alancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alancewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - dgenerationteam 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Augusta Taurinorum 69%, dgenerationteam 31%.
Augusta Taurinorum - dgenerationteam 1:3