Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BB Buttkickers I Soliti Sospetti
q-q-d adv Tactiek 4312
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.7 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Złomek geeft een hoge lob. Britton kopt de bal weg. Cichos probeert de bal aan de voet te houden. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi schiet op doel. Fóris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Snitko kopt de bal weg. Boer speelt de bal door. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BB Buttkickers - I Soliti Sospetti 0:1

7e minuut.
Zadylak is nu in balbezit. López Barón onderschept slim de pass. Perzak probeert naar een medespeler te passen. Panzenböck is nu in balbezit. Panzenböck draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Osenkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Zadylak is nu in balbezit. Zadylak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BB Buttkickers - I Soliti Sospetti 1:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perzak met de inworp. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzenböck onderschept slim de pass. Panzenböck draait met de bal, schiet en ... Osenkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giovennazzi zal de hoekschop nemen. Beltrán is nu in balbezit. Zadylak verovert de bal door een tackle van achteren. Zadylak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kaskrati verovert de bal door een tackle van achteren. Kaskrati geeft de bal voor. Kennysson rent richting de bal. Kennysson geeft een hoge lob. Zadylak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadylak begaat een overtreding. Snitko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beltrán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bartosik kopt de bal weg. Kennysson geeft een lange en hoge pass. Panzenböck kopt de bal weg. Osenkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt López Barón de bal. Zadylak is nu in balbezit. López Barón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zadylak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pipino met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zadylak is nu in balbezit. Zadylak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB Buttkickers 45%, I Soliti Sospetti 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BB Buttkickers - I Soliti Sospetti 1:1

52e minuut.
Snitko heeft problemen om de bal te vangen. Kennysson verovert de bal door een tackle van achteren. Kennysson speelt de bal door. Giovennazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovennazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Boer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boer passt de bal met de wreef. Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi schiet op doel. Fóris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BB Buttkickers - I Soliti Sospetti 1:2

59e minuut.
Beltrán speelt de bal door. Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi passt de bal zonder na te denken. Boer rent richting de bal. Boer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bartosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Britton is nu in balbezit. Fóris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Perzak speelt de bal door. Daar is Giovennazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovennazzi geeft een hoge lob. Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadylak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BB Buttkickers - I Soliti Sospetti 2:2

66e minuut.
Boer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boer passt de bal met de wreef. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BB Buttkickers - I Soliti Sospetti 2:3

75e minuut.
Kaskrati verovert de bal door een tackle van achteren. Kaskrati geeft een hoge lob. Zadylak kopt de bal weg. Panzenböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzenböck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seljeseth komt het veld opgelopen. Śruba komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Snitko verovert de bal door een tackle van achteren. Snitko geeft de bal voor. Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seljeseth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BB Buttkickers - I Soliti Sospetti 2:4

83e minuut.
Macía geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giovennazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panzenböck rent richting de bal. Panzenböck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB Buttkickers 41%, I Soliti Sospetti 59%.
BB Buttkickers - I Soliti Sospetti 2:4