Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc cotolengo Pumas LT
linea 4-3-3 Tactiek pumtwoz
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 60.4
matig Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Mastrorocco is nu in balbezit. Cosoleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrorocco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mastrorocco krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Cortecci is nu in balbezit. Gavalas verovert de bal door een tackle van achteren. Gavalas passt de bal zonder na te denken. Daar is Pozzaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozzaglia geeft de bal voor. Goodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goodson speelt de bal door. Cargnello kopt de bal weg. Cortecci is nu in balbezit. Cortecci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Prates heeft problemen om de bal te vangen. Prates speelt de bal door. Babbini rent richting de bal. Bisaro verovert de bal door een tackle van achteren. Bisaro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bregalini kopt de bal weg. Daar is Pozzaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozzaglia passt de bal in één keer door. Agote bereikt de bal nog maar net als eerste. Agote draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Denci probeert naar een medespeler te passen. Pozzaglia is nu in balbezit. Pozzaglia probeert naar een medespeler te passen. Agote is nu in balbezit. Agote haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cambieri onderschept slim de pass. Cambieri speelt de bal door. Cosoleto rent richting de bal. Agote bereikt de bal nog maar net als eerste. Agote haalt uit met een fantastische trap. Goodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Inworp. Pozzaglia met de inworp. Denci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Agote de bal. Agote haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Denci kopt de bal weg. Agote bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosoleto rent richting de bal. Agote rent richting de bal. Agote schiet op doel. Goodson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc cotolengo 67%, Pumas LT 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc cotolengo - Pumas LT 0:0

48e minuut.
Vassetta geeft een lange en hoge pass. Pozzaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzaglia geeft de bal voor. Cosoleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosoleto haalt uit met een fantastische trap. Goodson bokst de bal weg. Bisaro is nu in balbezit. Bisaro schiet op doel. Goodson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Pumas LT 0:1

52e minuut.
Pozzaglia heeft problemen om de bal te vangen. Pozzaglia speelt de bal door. Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosoleto onderschept slim de pass. Cosoleto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bisaro is nu in balbezit. Bisaro passt de bal in één keer door. Amedei heeft problemen om de bal te vangen. Cosoleto rent richting de bal. Cosoleto schiet op doel. Goodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Amedei geeft een lange en hoge pass. Gavalas is nu in balbezit. Gavalas passt de bal met de wreef. Cosoleto is nu in balbezit. Cosoleto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Prates zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bisaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaro passt de bal met de wreef. Cosoleto rent richting de bal. Cosoleto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Prates de bal. Prates probeert naar een medespeler te passen. Bisaro rent richting de bal. Cosoleto is nu in balbezit. Cosoleto schiet op doel. Goodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agote rent richting de bal. Agote draait met de bal, schiet en ... Goodson bokst de bal weg. Paal! Cosoleto is nu in balbezit. Cosoleto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Pumas LT 0:2

63e minuut.
Pozzaglia speelt de bal door. Spanu rent richting de bal. Agote bereikt de bal nog maar net als eerste. Agote draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bregalini de bal onder controle te krijgen. Goodson bokst de bal weg.

69e minuut.
Amedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaro onderschept slim de pass. Bisaro passt de bal zonder na te denken. Cosoleto is nu in balbezit. Cosoleto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Pumas LT 0:3

75e minuut.
Inworp. Cargnello met de inworp. Babbini kan de bal niet met de borst controleren. Cosoleto is nu in balbezit. Cosoleto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Prates met een sublieme pass. Bregalini rent richting de bal. Agote verovert de bal door een tackle van achteren. Agote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Pumas LT 0:4

82e minuut.
Prates bereikt de bal nog maar net als eerste. Prates probeert naar een medespeler te passen. Bisaro is nu in balbezit. Bisaro geeft de bal voor. Amedei verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Denci passt de bal in één keer door. Bisaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Prates de bal. Prates geeft de bal voor. Goodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Gavalas passt de bal zonder na te denken. Pozzaglia rent richting de bal. Panico verovert de bal door een tackle van achteren. Panico geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Pumas LT 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc cotolengo 68%, Pumas LT 32%.
fc cotolengo - Pumas LT 1:4