Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.12
  • Stadion: Cobra Arena 2007
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 47165
A.C. Cobra B. Rebels
523 Tactiek petisso
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
13 Buitenspel 4
68 gemiddelde waardering 58.1
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scarfo neemt de hoekschop. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - B. Rebels 1:0

3e minuut.
Patyi kopt de bal weg. Kaljot rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sadłowski. Sadłowski krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Radzimski kopt de bal weg. Scarfo rent richting de bal. Scarfo passt de bal in één keer door. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - B. Rebels 2:0

6e minuut.
Tīklenieks onderschept slim de pass. Duțulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tīklenieks raakt geblesseerd tijdens het duel. Tīklenieks zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sadłowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Filanowskii probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - B. Rebels 3:0

16e minuut.
Kaljot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljot geeft de bal voor. Krištofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krištofík haalt uit met een fantastische trap. Fronzo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tīklenieks met een snelle inworp. Scarfo rent richting de bal. Scarfo geeft een hoge lob. Sadłowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ geeft de bal voor. Costiţîn bereikt de bal nog maar net als eerste. Costiţîn schiet op doel. Fronzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - B. Rebels 3:1

27e minuut.
Albonico heeft problemen om de bal te vangen. Albonico probeert naar een medespeler te passen. Voltolini geeft een lange en hoge pass. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Stadler met een sublieme pass. Orlando bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlando passt de bal met de wreef. Costiţîn is nu in balbezit. Costiţîn draait met de bal, schiet en ... Fronzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Albonico geeft een hoge lob. Daar is Orlando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voltolini probeert naar een medespeler te passen. Contu rent richting de bal. Contu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - B. Rebels 4:1

34e minuut.
Sadłowski kopt de bal weg. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Duțulescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duțulescu krijgt een gele kaart. Patyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sadłowski neemt zijn aanloop. Filanowskii werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - B. Rebels 5:1

38e minuut.
Scarfo is nu in balbezit. Scarfo passt de bal in één keer door. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi schiet op doel. Filanowskii maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Răcaru geeft de bal voor. Radzimski kan de bal niet met de borst controleren. Krištofík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Krištofík moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Krištofík schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Cobra 42%, B. Rebels 58%.
A.C. Cobra - B. Rebels 5:1

55e minuut.
Buitenspel voor Patyi. Goede buitenspelval van de verdediging. Duțulescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Patyi rent richting de bal. Scarfo rent richting de bal. Scarfo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Scarfo neemt de hoekschop. Klungelig pakt Răcaru de bal. Patyi onderschept slim de pass. Patyi haalt uit met een fantastische trap. Filanowskii werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - B. Rebels 6:1

63e minuut.
Tīklenieks geeft een lange en hoge pass. Duțulescu geeft een hoge lob. Daar is Tīklenieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Windfuhr is nu in balbezit. Windfuhr haalt uit met een fantastische trap. Fronzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Sadłowski is nu in balbezit. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Stadler ... Strafschop! Contu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sadłowski neemt zijn aanloop. Filanowskii bokst de bal weg.

85e minuut.
Radzimski geeft een hoge lob. Contu rent richting de bal. Stadler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stadler is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

86e minuut.
Contu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Albonico met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Contu de bal. Răcaru is nu in balbezit. Patyi onderschept slim de pass. Patyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Cobra 48%, B. Rebels 52%.
A.C. Cobra - B. Rebels 6:1