Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dgenerationteam Divino Codino
4-1-2-3 Tactiek B.L.U.H.F.
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
46.1 gemiddelde waardering 53.5
goed Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Bustomi geeft een hoge lob. Manassero rent richting de bal. Daar is Manassero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manassero geeft een hoge lob. Biagini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mačković rent richting de bal. Bustomi onderschept slim de pass. Djetou rent richting de bal. Mačković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačković draait met de bal, schiet en ... Vasconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Linke passt de bal in één keer door. Taimla bereikt de bal nog maar net als eerste. Taimla passt de bal met de wreef. Týnský bereikt de bal nog maar net als eerste. Týnský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dgenerationteam - Divino Codino 0:1

17e minuut.
Alancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Limet speelt de bal door. Derrer met een sublieme pass. Týnský bereikt de bal nog maar net als eerste. Týnský haalt uit met een fantastische trap. Carralero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bustomi geeft de bal voor. Daar is Potrzebowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biagini verovert de bal door een tackle van achteren. Týnský rent richting de bal. Týnský schiet op doel. Carralero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dgenerationteam 55%, Divino Codino 45%.
dgenerationteam - Divino Codino 0:1

50e minuut.
Zováth rent richting de bal. Zováth geeft een hoge lob. Týnský rent richting de bal. Týnský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dgenerationteam - Divino Codino 0:2

60e minuut.
Manassero kopt de bal weg. Klungelig pakt Linke de bal. Týnský probeert naar een medespeler te passen. Biagini is nu in balbezit. Biagini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Skakanka is nu in balbezit. Biagini onderschept slim de pass. Biagini passt de bal zonder na te denken. Týnský rent richting de bal. Týnský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zováth probeert naar een medespeler te passen. Manassero is nu in balbezit. Manassero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Biagini de bal. Biagini schiet op doel. Carralero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Mačković verovert de bal door een tackle van achteren. Manassero verovert de bal door een tackle van achteren. Manassero geeft een lange en hoge pass. Týnský is nu in balbezit. Týnský draait met de bal, schiet en ... Carralero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Derrer met een sublieme pass. Biagini is nu in balbezit. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagini verovert de bal door een tackle van achteren. Biagini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dgenerationteam 57%, Divino Codino 43%.
dgenerationteam - Divino Codino 0:2