Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc cotolengo Gallicese
linea 4-3-3 Tactiek 4-4-2
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 57.3
zwak Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Klungelig pakt Sarafoglou de bal. Sarafoglou met een sublieme pass. Babbini heeft problemen om de bal te vangen. Timarić rent richting de bal. Timarić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Chiaramonte speelt de bal door. Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Montandon passt de bal in één keer door. Cosani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosani schiet op doel. Goodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Dimino speelt de bal door. Montandon rent richting de bal. Montandon geeft de bal voor. Timarić rent richting de bal. Timarić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dimino kopt de bal weg. Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Montandon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cosani de bal. Cosani draait met de bal, schiet en ... Goodson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Gallicese 0:1

7e minuut.
Dimino is nu in balbezit. Dimino passt de bal zonder na te denken. Timarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Timarić draait met de bal, schiet en ... Amedei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Montandon rent richting de bal. Montandon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Amedei de bal onder controle te krijgen. Timarić rent richting de bal. Timarić haalt uit met een fantastische trap. Goodson bokst de bal weg.

13e minuut.
Cargnello probeert naar een medespeler te passen. Chiaramonte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panico. Panico krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Dimino kopt de bal weg. Montandon geeft de bal voor. Timarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Timarić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Gallicese 0:2

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sascia neemt de hoekschop. Timarić heeft problemen om de bal te vangen. Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Montandon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Goodson speelt de bal door. Della Monica kopt de bal weg. Timarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Timarić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chiaramonte kopt de bal weg. Cosani is nu in balbezit. Cosani passt de bal in één keer door. Timarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Timarić haalt uit met een fantastische trap. Goodson bokst de bal weg.

27e minuut.
Chiaramonte speelt de bal door. Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Montandon passt de bal in één keer door. Timarić rent richting de bal. Timarić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Gallicese 0:3

28e minuut.
Babbini geeft de bal voor. Inworp. Della Monica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sascia geeft een hoge lob. Cosani maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Goodson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Gallicese 0:4

31e minuut.
Montandon passt de bal in één keer door. Cosani bereikt de bal nog maar net als eerste. Timarić is nu in balbezit. Timarić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Xudaverdiyev passt de bal zonder na te denken. Chiaramonte rent richting de bal. Chiaramonte geeft een hoge lob. Timarić is nu in balbezit. Timarić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Timarić verovert de bal door een tackle van achteren. Timarić passt de bal met de wreef. Cosani heeft problemen om de bal te vangen. Timarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Timarić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dimino met een sublieme pass. Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Montandon passt de bal in één keer door. Timarić is nu in balbezit. Timarić draait met de bal, schiet en ... Goodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Amedei geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sascia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Timarić rent richting de bal. Timarić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Inworp. Sascia met de inworp. Timarić rent richting de bal. Timarić draait met de bal, schiet en ... Amedei probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc cotolengo 85%, Gallicese 15%.
fc cotolengo - Gallicese 0:4

46e minuut.
Della Monica geeft een hoge lob. Cosani kopt de bal weg. Montandon met een sublieme pass. Timarić probeert de bal aan de voet te houden. Timarić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Babbini bereikt de bal nog maar net als eerste. Timarić onderschept slim de pass. Timarić met een sublieme pass. Montandon geeft een lange en hoge pass. Cosani maakt een snoekduik en kopt de bal. Goodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Cosani passt de bal met de wreef. Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Montandon passt de bal zonder na te denken. Timarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Timarić haalt uit met een fantastische trap. Goodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Chiaramonte passt de bal in één keer door. Timarić rent richting de bal. Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Timarić rent richting de bal. Timarić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Senkić geeft de bal voor. Cosani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregalini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cosani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cosani neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Bregalini heeft problemen om de bal te vangen. Cosani is nu in balbezit. Cosani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Gallicese 0:5

60e minuut.
Cosani is nu in balbezit. Bregalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregalini passt de bal in één keer door. Timarić is nu in balbezit. Timarić haalt uit met een fantastische trap. Goodson bokst de bal weg. Timarić rent richting de bal. Timarić schiet op doel. Goodson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Gallicese 0:6

63e minuut.
Montandon met een sublieme pass. Cosani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosani schiet op doel. Bregalini probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc cotolengo - Gallicese 0:7

70e minuut.
Doeltrap. Ponzi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Babbini geeft een hoge lob. Della Monica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Della Monica geeft een hoge lob. Ponzi is nu in balbezit. Ponzi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ponzi is nu in balbezit. Montandon is nu in balbezit. Montandon passt de bal zonder na te denken. Cosani rent richting de bal. Cosani haalt uit met een fantastische trap. Goodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Cosani probeert de bal aan de voet te houden. Cosani probeert naar een medespeler te passen. Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzi rent richting de bal. Ponzi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Montandon passt de bal met de wreef. Sascia met een sublieme pass. Tritten bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosani onderschept slim de pass. Cosani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc cotolengo 77%, Gallicese 23%.
fc cotolengo - Gallicese 0:7