Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.12
  • Stadion: Keyser Söze
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8984
I Soliti Sospetti kemi
9 Tactiek xyw
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 59.6
very good Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Złomek passt de bal in één keer door. Crepaldi rent richting de bal. Maleszewski is nu in balbezit. Severinsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen draait met de bal, schiet en ... Osenkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Freeman onderschept slim de pass. Freeman met een sublieme pass. Carme speelt de bal door. Severinsen is nu in balbezit. Severinsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - kemi 0:1

15e minuut.
Starović met een sublieme pass. Carme bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen is nu in balbezit. Severinsen schiet op doel. Osenkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - kemi 0:2

25e minuut.
Śliwka passt de bal in één keer door. Severinsen rent richting de bal. Snitko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Snitko krijgt een gele kaart. Severinsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Severinsen komt bij de bal en schiet. Osenkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Beltrán is nu in balbezit. Śliwka is nu in balbezit. López Barón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López Barón krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Freeman passt de bal in één keer door. Carme rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beltrán. Beltrán krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Görömböly kopt de bal weg. Śliwka heeft problemen om de bal te vangen. Śliwka met een sublieme pass. Severinsen rent richting de bal. Severinsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - kemi 0:3

36e minuut.
Złomek probeert naar een medespeler te passen. Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi passt de bal in één keer door. Britton is nu in balbezit. Britton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - kemi 1:3

40e minuut.
Bulanda onderschept slim de pass. Bulanda probeert naar een medespeler te passen. Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi schiet op doel. Szubierajski probeert de bal aan de voet te houden. Pawlaczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - kemi 2:3

40e minuut.
Maleszewski passt de bal met de wreef. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka geeft een lange en hoge pass. Severinsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen draait met de bal, schiet en ... Osenkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Boer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boer geeft de bal voor. Újhelyi kan de bal niet met de borst controleren. Freeman rent richting de bal. Újhelyi onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
I Soliti Sospetti - kemi 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 59%, kemi 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
I Soliti Sospetti - kemi 3:3

46e minuut.
Bulanda met een sublieme pass. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka passt de bal met de wreef. Severinsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Macía rent richting de bal. Macía geeft de bal voor. Freeman rent richting de bal. Újhelyi onderschept slim de pass. Újhelyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Görömböly passt de bal met de wreef. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka passt de bal zonder na te denken. Severinsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Újhelyi onderschept slim de pass. Újhelyi geeft een hoge lob. Britton rent richting de bal. Britton haalt uit met een fantastische trap. Pawlaczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Soliti Sospetti - kemi 4:3

66e minuut.
Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski passt de bal zonder na te denken. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka geeft een hoge lob. Maleszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Görömböly kopt de bal weg. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka geeft de bal voor. Severinsen rent richting de bal. Severinsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śruba komt het veld opgelopen. Seljeseth komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Macía geeft de bal voor. Inworp. Starović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carme bereikt de bal nog maar net als eerste. Carme geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Soliti Sospetti 57%, kemi 43%.
I Soliti Sospetti - kemi 4:3