Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Augusta Taurinorum Pumas LT
343 Tactiek pumtwoz
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 59.8
solide Schieten formidabel
zwak Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Agote passt de bal in één keer door. Cosoleto rent richting de bal. Van Moer is nu in balbezit. Bisaro verovert de bal door een tackle van achteren. Bisaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Yekmen met een harde bal richting middenveld. Daar is Cudos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prates met een sublieme pass. Bisaro is nu in balbezit. Bisaro draait met de bal, schiet en ... Yekmen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Daar is Denci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintea speelt de bal door. Russi rent richting de bal. Bisaro onderschept slim de pass. Bisaro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Agote heeft problemen om de bal te vangen. Agote schiet op doel. Yekmen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - Pumas LT 0:1

11e minuut.
Viglini geeft een lange en hoge pass. Cosoleto kopt de bal weg. Bisaro rent richting de bal. Bisaro draait met de bal, schiet en ... Yekmen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - Pumas LT 0:2

17e minuut.
Denci probeert naar een medespeler te passen. Bisaro is nu in balbezit. Bisaro met een sublieme pass. Cosoleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosoleto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - Pumas LT 0:3

22e minuut.
Long passt de bal in één keer door. Gavalas probeert naar een medespeler te passen. Bisaro is nu in balbezit. Bisaro heeft problemen om de bal te vangen. Bisaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pozzaglia passt de bal zonder na te denken. Agote heeft problemen om de bal te vangen. Agote met een sublieme pass. Cosoleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosoleto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Agote passt de bal in één keer door. Denci met een sublieme pass. Cosoleto rent richting de bal. Cosoleto haalt uit met een fantastische trap. Yekmen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - Pumas LT 0:4

26e minuut.
Denci met een sublieme pass. Bisaro rent richting de bal. Cosoleto rent richting de bal. Cosoleto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Van Moer de bal onder controle te krijgen. Yekmen bokst de bal weg.

28e minuut.
Pozzaglia is nu in balbezit. Long rent richting de bal. Long passt de bal in één keer door. Cudos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Viglini geeft een lange en hoge pass. Cosoleto kopt de bal weg. Bisaro heeft problemen om de bal te vangen. Bisaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - Pumas LT 0:5

33e minuut.
Cambieri verovert de bal door een tackle van achteren. Cambieri speelt de bal door. Denci probeert naar een medespeler te passen. Agote is nu in balbezit. Agote draait met de bal, schiet en ... Yekmen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Prates bereikt de bal nog maar net als eerste. Prates passt de bal in één keer door. Bisaro rent richting de bal. Bisaro haalt uit met een fantastische trap. Yekmen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - Pumas LT 0:6

39e minuut.
Gavalas speelt de bal door. Agote is nu in balbezit. Cosoleto is nu in balbezit. Cosoleto draait met de bal, schiet en ... Yekmen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Augusta Taurinorum 71%, Pumas LT 29%.
Augusta Taurinorum - Pumas LT 0:6

46e minuut.
Pozzaglia geeft een hoge lob. Cosoleto is nu in balbezit. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosoleto verovert de bal door een tackle van achteren. Cosoleto haalt uit met een fantastische trap. Yekmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Prates geeft de bal voor. Agote kopt de bal weg. Klungelig pakt Cosoleto de bal. Cosoleto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - Pumas LT 0:7

53e minuut.
Denci is nu in balbezit. Denci passt de bal zonder na te denken. Cosoleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosoleto schiet op doel. Yekmen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - Pumas LT 0:8

56e minuut.
Pozzaglia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Denci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denci geeft de bal voor. Agote bereikt de bal nog maar net als eerste. Agote schiet op doel. Yekmen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pozzaglia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bisaro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Szulca is nu in balbezit. Cambieri verovert de bal door een tackle van achteren. Cambieri geeft de bal voor. Cosoleto rent richting de bal. Cosoleto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Duchêne geeft de bal voor. Cudos is nu in balbezit. Gavalas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cudos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aguiar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arienti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Agote is nu in balbezit. Van Moer rent richting de bal. Cosoleto onderschept slim de pass. Cosoleto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cambieri met een sublieme pass. Bisaro is nu in balbezit. Bisaro probeert naar een medespeler te passen. Cosoleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosoleto haalt uit met een fantastische trap. Yekmen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - Pumas LT 0:9

82e minuut.
Russi is nu in balbezit. Denci verovert de bal door een tackle van achteren. Denci probeert naar een medespeler te passen. Cosoleto heeft problemen om de bal te vangen. Cosoleto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gavalas passt de bal met de wreef. Bisaro rent richting de bal. Bisaro passt de bal in één keer door. Cosoleto is nu in balbezit. Cosoleto haalt uit met een fantastische trap. Yekmen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Daar is Bisaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisaro probeert naar een medespeler te passen. Cosoleto is nu in balbezit. Cosoleto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Augusta Taurinorum - Pumas LT 0:10

89e minuut.
Vak speelt de bal door. Viglini geeft een lange en hoge pass. Cosoleto rent richting de bal. Daar is Cosoleto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosoleto schiet op doel. Yekmen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Augusta Taurinorum 65%, Pumas LT 35%.
Augusta Taurinorum - Pumas LT 0:10