Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CORRADIANA2. O Q-TEAM
442 modificata Tactiek prism
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63.3 gemiddelde waardering 54.1
outstanding Schieten solid
excellent Passen very good
formidable Verdedigen very good


17e minuut.
Inworp. Bacigalupi met een snelle inworp. Franco rent richting de bal. Franco geeft een hoge lob. Răboj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ślepecki onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ślepecki de bal. Grella rent richting de bal. Grella geeft een hoge lob. Răboj springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Franco is nu in balbezit. Franco geeft een hoge lob. Răboj rent richting de bal. Răboj schiet op doel. Cadorin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Bacigalupi passt de bal met de wreef. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco geeft de bal voor. Răboj rent richting de bal. Răboj haalt uit met een fantastische trap. Cadorin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Gerchanov met een sublieme pass. Perera probeert naar een medespeler te passen. Comunista is nu in balbezit. Comunista geeft een hoge lob. Svrdlan krijgt zijn hoofd ertegen. Drhlík bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORRADIANA2. O 40%, Q-TEAM 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CORRADIANA2. O - Q-TEAM 0:0

46e minuut.
De Laet komt het veld opgelopen. Marga komt het veld opgelopen. Dzigoński komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Franco rent richting de bal. Franco geeft de bal voor. Răboj rent richting de bal. Răboj haalt uit met een fantastische trap. Cadorin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - Q-TEAM 1:0

57e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco geeft een hoge lob. Răboj rent richting de bal. Răboj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - Q-TEAM 2:0

60e minuut.
Briceño probeert naar een medespeler te passen. Comunista met een sublieme pass. Svrdlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap. Drhlík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - Q-TEAM 2:1

60e minuut.
Koutsokoumnis komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Marga de bal. Grella is nu in balbezit. Grella geeft de bal voor. Koutsokoumnis maakt een snoekduik en kopt de bal. Cadorin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - Q-TEAM 3:1

80e minuut.
De Laet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Franco met een snelle inworp. Bacigalupi geeft een hoge lob. Koutsokoumnis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Deschacht passt de bal met de wreef. Koutsokoumnis is nu in balbezit. Strauts verovert de bal door een tackle van achteren. Martignon onderschept slim de pass. Martignon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - Q-TEAM 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORRADIANA2. O 40%, Q-TEAM 60%.
CORRADIANA2. O - Q-TEAM 4:1