Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barzot Team A.C. NAVOLE`
calend Tactiek mitico
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 60.1
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Broglio kopt de bal weg. Megalizzi rent richting de bal. Marcu rent richting de bal. Megalizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Megalizzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Papalardo met een harde bal richting middenveld. Gordon kopt de bal weg. Guarnotta heeft problemen om de bal te vangen. Milan is nu in balbezit. Milan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hozák kopt de bal weg. Milan heeft problemen om de bal te vangen. Dini bereikt de bal nog maar net als eerste. Milan verovert de bal door een tackle van achteren. Milan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Târşitu kopt de bal weg. Buro is nu in balbezit. Buro passt de bal in één keer door. Broglio is nu in balbezit. Broglio schiet op doel. Papalardo bokst de bal weg.

41e minuut.
Buro rent richting de bal. Buro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fegić de bal. Broglio onderschept slim de pass. Broglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - A.C. NAVOLE` 1:0

42e minuut.
Carosone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carosone passt de bal met de wreef. Daar is Gavranović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megalizzi rent richting de bal. Megalizzi geeft de bal voor. Papalardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Puglia passt de bal in één keer door. Buro bereikt de bal nog maar net als eerste. Buro passt de bal met de wreef. Broglio rent richting de bal. Broglio geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Inworp. Milling komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barzot Team 45%, A.C. NAVOLE` 55%.
Barzot Team - A.C. NAVOLE` 1:0

50e minuut.
Aliberto kopt de bal weg. Borubar kan de bal niet met de borst controleren. Chilò geeft de bal voor. Megalizzi rent richting de bal. Megalizzi haalt uit met een fantastische trap. Papalardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Buro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Târşitu de bal. Broglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Broglio geeft een lange en hoge pass. Megalizzi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - A.C. NAVOLE` 2:0

74e minuut.
Megalizzi speelt de bal door. Aliberto is nu in balbezit. Aliberto probeert naar een medespeler te passen. Broglio is nu in balbezit. Broglio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Circio kopt de bal weg. Carosone rent richting de bal. Carosone geeft een hoge lob. Milan is nu in balbezit. Milan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Guarnotta verovert de bal door een tackle van achteren. Guarnotta passt de bal met de wreef. Buro probeert naar een medespeler te passen. Megalizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megalizzi schiet op doel. Papalardo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barzot Team 49%, A.C. NAVOLE` 51%.
Barzot Team - A.C. NAVOLE` 2:0