Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stitch Team Dylanlandia
M442 Tactiek 433
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 57.7
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokes geeft de bal voor. Murdoch rent richting de bal. Murdoch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stitch Team - Dylanlandia 1:0

17e minuut.
Hara geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balıkçı met de inworp. Omelete is nu in balbezit. Omelete geeft een hoge lob. Grześkowiak bokst de bal weg.

32e minuut.
Murdoch met een sublieme pass. Bauchinger rent richting de bal. Bauchinger speelt de bal door. Alagich rent richting de bal. Alagich haalt uit met een fantastische trap. Ivanič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stitch Team 52%, Dylanlandia 48%.
Stitch Team - Dylanlandia 1:0

46e minuut.
Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Szwarczewski kopt de bal weg. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. Grześkowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bermúdez met een sublieme pass. Omelete is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kacprzyk. Omelete wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

58e minuut.
Karpowicz speelt de bal door. Alagich rent richting de bal. Alagich geeft een hoge lob. Bauchinger rent richting de bal. Bauchinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Wawrzyczek rent richting de bal. Wawrzyczek passt de bal zonder na te denken. Raudberg heeft problemen om de bal te vangen. Szwarczewski is nu in balbezit. Szwarczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bauchinger is nu in balbezit. Spadaro rent richting de bal. Bauchinger onderschept slim de pass. Murdoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdoch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stitch Team 43%, Dylanlandia 57%.
Stitch Team - Dylanlandia 1:0