Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNION90 Torpedo Mocchie
442 Tactiek Spirt
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 45.7
weak Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Albertazzi is nu in balbezit. Albertazzi passt de bal zonder na te denken. Barellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlanen rent richting de bal. Pihlanen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Vitale probeert naar een medespeler te passen. Puksec rent richting de bal. Puksec passt de bal zonder na te denken. Sekwa rent richting de bal. Sekwa haalt uit met een fantastische trap. Moncalvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Sekwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puksec is nu in balbezit. Puksec geeft de bal voor. Pihlanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Torpedo Mocchie 0:1

8e minuut.
Barellini rent richting de bal. Sekwa onderschept slim de pass. Sekwa met een sublieme pass. Pihlanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlanen haalt uit met een fantastische trap. Moncalvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sekwa passt de bal zonder na te denken. Pangaré met een sublieme pass. Pihlanen is nu in balbezit. Pihlanen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sekwa rent richting de bal. Sekwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Torpedo Mocchie 0:2

14e minuut.
Puksec is nu in balbezit. Puksec passt de bal zonder na te denken. Sekwa probeert naar een medespeler te passen. Pihlanen is nu in balbezit. Pihlanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Torpedo Mocchie 0:3

14e minuut.
Roncarati raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zappelli komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Kirkov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sekwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zizza rent richting de bal. Pihlanen onderschept slim de pass. Pihlanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Torpedo Mocchie 0:4

24e minuut.
Kirkov rent richting de bal. Kirkov speelt de bal door. Milano met een sublieme pass. Pihlanen rent richting de bal. Pihlanen schiet op doel. Moncalvo bokst de bal weg.

29e minuut.
Sekwa geeft een hoge lob. Kirkov rent richting de bal. Kirkov passt de bal in één keer door. Daar is Zizza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pihlanen rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Puksec zal de hoekschop nemen. Pihlanen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Torpedo Mocchie 0:5

30e minuut.
Puksec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peneveyre komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Peneveyre onderschept slim de pass. Peneveyre geeft de bal voor. Daar is Pihlanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pihlanen schiet op doel. Moncalvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Torpedo Mocchie 0:6

37e minuut.
Doeltrap. Canzanella met een harde bal richting middenveld. Căruţaşu is nu in balbezit. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sekwa onderschept slim de pass. Sekwa probeert naar een medespeler te passen. Pihlanen is nu in balbezit. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu schiet op doel. Moncalvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pangaré geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Căruţaşu kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Canzanella trapt de bal weg. Peneveyre met een sublieme pass. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kirkov rent richting de bal. Kirkov passt de bal zonder na te denken. Căruţaşu speelt de bal door. Sekwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pangaré met een snelle inworp. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sekwa de bal. Sekwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Torpedo Mocchie 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNION90 74%, Torpedo Mocchie 26%.
UNION90 - Torpedo Mocchie 0:7

46e minuut.
Ryf komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ryf is nu in balbezit. Ryf passt de bal met de wreef. Peneveyre rent richting de bal. Peneveyre geeft een hoge lob. Căruţaşu kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Doeltrap. Moncalvo trapt de bal weg. Vitale kopt de bal weg. Pihlanen rent richting de bal. Pihlanen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sekwa is nu in balbezit. Sekwa speelt de bal door. Pihlanen is nu in balbezit. Pihlanen draait met de bal, schiet en ... Moncalvo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Torpedo Mocchie 0:8

56e minuut.
Peneveyre probeert naar een medespeler te passen. Sekwa is nu in balbezit. Ryf speelt de bal door. Pihlanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Torpedo Mocchie 0:9

60e minuut.
Pihlanen kopt de bal weg. Peneveyre is nu in balbezit. Sekwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Torpedo Mocchie 0:10

61e minuut.
Czerwiec komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Milano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Termine met een snelle inworp. Barellini is nu in balbezit. Barellini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ryf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryf passt de bal zonder na te denken. Czerwiec rent richting de bal. Czerwiec schiet op doel. Canzanella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Inworp. Pangaré met de inworp. Ryf probeert naar een medespeler te passen. Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Căruţaşu kopt de bal weg. Sekwa rent richting de bal. Klungelig pakt Czerwiec de bal. Sekwa rent richting de bal. Sekwa draait met de bal, schiet en ... Moncalvo bokst de bal weg. Paal! Czerwiec is nu in balbezit. Czerwiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Torpedo Mocchie 0:11

72e minuut.
Sekwa rent richting de bal. Sekwa passt de bal in één keer door. Barellini is nu in balbezit. Sekwa rent richting de bal. Sekwa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

74e minuut.
Klungelig pakt Mignani de bal. Peneveyre rent richting de bal. Peneveyre passt de bal in één keer door. Sekwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Torpedo Mocchie 0:12

76e minuut.
Ryf probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peneveyre de bal. Peneveyre probeert naar een medespeler te passen. Sekwa is nu in balbezit. Sekwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ryf is nu in balbezit. Ryf passt de bal in één keer door. Daar is Sekwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Torpedo Mocchie 0:13

85e minuut.
Ryf probeert naar een medespeler te passen. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu passt de bal met de wreef. Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNION90 - Torpedo Mocchie 0:14

86e minuut.
Zappelli speelt de bal door. Zizza speelt de bal door. Klungelig pakt Barellini de bal. Czerwiec verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Ciserani passt de bal in één keer door. Cardamoni rent richting de bal. Pangaré tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pangaré krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNION90 85%, Torpedo Mocchie 15%.
UNION90 - Torpedo Mocchie 0:14