Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.13
  • Stadion: Materdei Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 19999
Materdei fc templari
442ae Tactiek xxx
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.3 gemiddelde waardering 45.3
matig Schieten solide
matig Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Previtali rent richting de bal. Naelson rent richting de bal. Previtali met een sublieme pass. Barzi is nu in balbezit. Barzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mysiak trapt de bal weg van het doel. Previtali kopt de bal weg. Naelson rent richting de bal. Naelson geeft een lange en hoge pass. Barzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Mysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Drożdżewski rent richting de bal. Barzi onderschept slim de pass. Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzi verovert de bal door een tackle van achteren. Barzi draait met de bal, schiet en ... Mysiak bokst de bal weg.

35e minuut.
Füge bereikt de bal nog maar net als eerste. Füge passt de bal zonder na te denken. Barzi probeert de bal aan de voet te houden. Naelson is nu in balbezit. Naelson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Füge passt de bal zonder na te denken. Lasterowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Naelson onderschept slim de pass. Naelson draait met de bal, schiet en ... Barzi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Wałeczek met een sublieme pass. Daar is Chivulete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chivulete passt de bal met de wreef. Zegarliński is nu in balbezit. Zegarliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Materdei 72%, fc templari 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Materdei - fc templari 0:0

48e minuut.
Previtali probeert naar een medespeler te passen. Daar is Romankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zegarliński rent richting de bal. Zegarliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - fc templari 1:0

49e minuut.
Füge rent richting de bal. Füge speelt de bal door. Chivulete is nu in balbezit. Chivulete draait met de bal, schiet en ... Martell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - fc templari 2:0

49e minuut.
Klungelig pakt Barzi de bal. Chivulete onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domenech. Chivulete is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wałeczek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Martell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Schenk geeft een hoge lob. Inworp. Wałeczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chivulete bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivulete geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Naelson is nu in balbezit. Lasterowicz onderschept slim de pass. Baumgartner rent richting de bal. Barzi onderschept slim de pass. Barzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Illés verovert de bal door een tackle van achteren. Illés geeft de bal voor. Ragaman heeft problemen om de bal te vangen. Chivulete rent richting de bal. Chivulete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - fc templari 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Materdei 57%, fc templari 43%.
Materdei - fc templari 3:0