Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CORRADIANA2. O Nuce Maga
442 modificata Tactiek sb4141
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 58.4
formidabel Schieten solide
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen goed


13e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pafko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Franco raakt geblesseerd tijdens het duel. Bacigalupi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Franco kopt de bal weg. Bacigalupi geeft een hoge lob. Koutsokoumnis krijgt zijn hoofd ertegen. D`Elia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bacigalupi onderschept slim de pass. Bacigalupi probeert naar een medespeler te passen. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco geeft een hoge lob. Koutsokoumnis maakt een snoekduik en kopt de bal. D`Elia bokst de bal weg.

28e minuut.
Daar is Rejman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deschacht speelt de bal door. Franco is nu in balbezit. Franco geeft een hoge lob. Koutsokoumnis maakt een snoekduik en kopt de bal. D`Elia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Ślepecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepecki geeft een lange en hoge pass. Martignon kopt de bal weg. Koutsokoumnis is nu in balbezit. Koutsokoumnis draait met de bal, schiet en ... D`Elia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Franco speelt de bal door. Koutsokoumnis rent richting de bal. Chacón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koutsokoumnis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Franco wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORRADIANA2. O 33%, Nuce Maga 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CORRADIANA2. O - Nuce Maga 0:0

52e minuut.
Martignon passt de bal zonder na te denken. Franco geeft een lange en hoge pass. Atan kopt de bal weg. Grella is nu in balbezit. Grella geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Briceño speelt de bal door. Deschacht speelt de bal door. Grella bereikt de bal nog maar net als eerste. Grella geeft een lange en hoge pass. Koutsokoumnis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răboj komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Deschacht onderschept slim de pass. Deschacht met een sublieme pass. Grella is nu in balbezit. Grella geeft een lange en hoge pass. Răboj maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORRADIANA2. O 31%, Nuce Maga 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CORRADIANA2. O - Nuce Maga 0:0