Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc templari Torpedo Mocchie
xxx Tactiek Spirt
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 53.8
goed Schieten formidabel
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Czerwiec is nu in balbezit. Czerwiec met een sublieme pass. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc templari - Torpedo Mocchie 0:1

8e minuut.
Kirkov geeft een hoge lob. Romankiewicz kopt de bal weg. Domenech heeft problemen om de bal te vangen. Czerwiec rent richting de bal. Czerwiec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Della Casa bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Casa geeft een lange en hoge pass. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün haalt uit met een fantastische trap. Martell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc templari - Torpedo Mocchie 0:2

13e minuut.
Czerwiec is nu in balbezit. Czerwiec geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pihlanen de bal onder controle te krijgen. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün haalt uit met een fantastische trap. Martell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc templari - Torpedo Mocchie 0:3

20e minuut.
Benayoun passt de bal zonder na te denken. Sundać rent richting de bal. Sundać geeft een lange en hoge pass. Czerwiec rent richting de bal. Czerwiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Della Casa rent richting de bal. Della Casa geeft de bal voor. Grün kopt de bal weg. Pihlanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlanen haalt uit met een fantastische trap. Martell bokst de bal weg.

24e minuut.
Pihlanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlanen passt de bal in één keer door. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün draait met de bal, schiet en ... Martell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc templari - Torpedo Mocchie 0:4

26e minuut.
Romankiewicz geeft een lange en hoge pass. Sundać heeft problemen om de bal te vangen. Sundać geeft een hoge lob. Czerwiec is nu in balbezit. Czerwiec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Pihlanen is nu in balbezit. McGrath is nu in balbezit. McGrath passt de bal zonder na te denken. Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Peneveyre heeft problemen om de bal te vangen. Cammarota rent richting de bal. Peneveyre verovert de bal door een tackle van achteren. Peneveyre geeft de bal voor. Grün springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cammarota is nu in balbezit. Pihlanen onderschept slim de pass. Pihlanen passt de bal met de wreef. Grün is nu in balbezit. Grün haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
McGrath passt de bal met de wreef. Pihlanen rent richting de bal. Pihlanen passt de bal met de wreef. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Domenech is nu in balbezit. Domenech geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kirkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McGrath geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc templari 77%, Torpedo Mocchie 23%.
fc templari - Torpedo Mocchie 0:4

53e minuut.
Milano speelt de bal door. Pihlanen rent richting de bal. Pihlanen passt de bal in één keer door. Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec draait met de bal, schiet en ... Martell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Cammarota onderschept slim de pass. Cammarota geeft de bal voor. Barzi rent richting de bal. Barzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc templari - Torpedo Mocchie 1:4

57e minuut.
Peneveyre speelt de bal door. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün speelt de bal door. Czerwiec rent richting de bal. Czerwiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
McGrath kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Grün de bal onder controle te krijgen. Schenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün onderschept slim de pass. Grün schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryf komt het veld opgelopen. Füge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Domenech zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Domenech moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Domenech schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Naelson de bal onder controle te krijgen. Ryf is nu in balbezit. Ryf passt de bal in één keer door. Pihlanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlanen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Cammarota onderschept slim de pass. Ryf verovert de bal door een tackle van achteren. Ryf geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grün de bal. Grün draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Longeri komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ragaman speelt de bal door. Czerwiec heeft problemen om de bal te vangen. Czerwiec draait met de bal, schiet en ... Grün maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Füge passt de bal met de wreef. Barzi rent richting de bal. Met opzet legt Kirkov zijn tegenspeler op de grond. Kirkov krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Pihlanen passt de bal zonder na te denken. Daar is Grün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grün met een sublieme pass. Czerwiec rent richting de bal. Czerwiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc templari - Torpedo Mocchie 1:5

82e minuut.
Naelson passt de bal zonder na te denken. Daar is Ophof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grün is nu in balbezit. Pihlanen is nu in balbezit. Pihlanen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Czerwiec verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiec passt de bal in één keer door. Schenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün onderschept slim de pass. Grün draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc templari - Torpedo Mocchie 1:6

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Cammarota de bal onder controle te krijgen. Pihlanen rent richting de bal. Pihlanen draait met de bal, schiet en ... Schenk probeert de bal aan de voet te houden. Martell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc templari - Torpedo Mocchie 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc templari 72%, Torpedo Mocchie 28%.
fc templari - Torpedo Mocchie 1:7