Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuce Maga Q-TEAM
sb4141 Tactiek prism
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
14 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 56.8
formidable Schieten solid
excellent Passen excellent
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Coral geeft een lange en hoge pass. Yacoub probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Edelman de bal. Edelman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rejman speelt de bal door. Edelman is nu in balbezit. Peterson is nu in balbezit. Yacoub verovert de bal door een tackle van achteren. Yacoub haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cadorin trapt de bal weg van het doel. Comunista kopt de bal weg. Saranpää is nu in balbezit. Saranpää geeft een hoge lob. Svrdlan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Saranpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Saranpää geeft een lange en hoge pass. Knochenbrecher is nu in balbezit. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuce Maga - Q-TEAM 0:1

22e minuut.
Saranpää geeft de bal voor. D`Elia met een sublieme pass. Rejman kopt de bal weg. Yacoub heeft problemen om de bal te vangen. Yacoub draait met de bal, schiet en ... Cadorin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Ansione probeert naar een medespeler te passen. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral is nu in balbezit. Yacoub verovert de bal door een tackle van achteren. Yacoub haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ansione zal de hoekschop nemen. Rejman probeert de bal met de borst te controleren. Edelman rent richting de bal. Edelman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Inworp. Gerchanov met een snelle inworp. Saranpää is nu in balbezit. Saranpää geeft een hoge lob. Knochenbrecher maakt een snoekduik en kopt de bal. D`Elia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuce Maga 61%, Q-TEAM 39%.
Nuce Maga - Q-TEAM 0:1

46e minuut.
Marga komt het veld opgelopen. De Laet komt het veld opgelopen. Dzigoński komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gelosini rent richting de bal. Gerchanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelosini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gelosini krijgt een gele kaart. Atan probeert naar een medespeler te passen. Yacoub is nu in balbezit. Perera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perera krijgt een gele kaart. Yacoub is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gelosini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Edelman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Rejman is nu in balbezit. Rejman geeft de bal voor. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Edelman onderschept slim de pass. Edelman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Strauts geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gelosini met een snelle inworp. Rejman geeft de bal voor. Edelman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rejman onderschept slim de pass. Rejman probeert naar een medespeler te passen. Edelman is nu in balbezit. Yacoub is nu in balbezit. Yacoub schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher passt de bal met de wreef. Comunista bereikt de bal nog maar net als eerste. Comunista geeft een lange en hoge pass. Svrdlan springt en kopt de bal. D`Elia bokst de bal weg.

87e minuut.
Gelosini is nu in balbezit. Gelosini geeft een hoge lob. Daar is Marga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edelman rent richting de bal. Edelman haalt uit met een fantastische trap. Cadorin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Strauts verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gelosini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Edelman maakt een snoekduik en kopt de bal. Cadorin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuce Maga 56%, Q-TEAM 44%.
Nuce Maga - Q-TEAM 0:1