Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.13
  • Stadion: OLIMPICO
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15574
A.C. NAVOLE` Stitch Team
mitico Tactiek M442
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 57.5
solid Schieten excellent
excellent Passen good
excellent Verdedigen formidable


11e minuut.
Murdoch passt de bal in één keer door. Micu heeft problemen om de bal te vangen. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdoch rent richting de bal. Murdoch schiet op doel. Papalardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Allouache onderschept slim de pass. Allouache geeft een hoge lob. Cassia is nu in balbezit. Murdoch verovert de bal door een tackle van achteren. Murdoch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Milan heeft problemen om de bal te vangen. Allouache rent richting de bal. Hozák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozák schiet op doel. Grześkowiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Stitch Team 1:0

30e minuut.
Marcu probeert naar een medespeler te passen. Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens verovert de bal door een tackle van achteren. Owens haalt uit met een fantastische trap. Grześkowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Stitch Team 2:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borubar geeft een hoge lob. Hozák rent richting de bal. Hozák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Stitch Team 3:0

42e minuut.
Alagich met een sublieme pass. Daar is Kacprzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kacprzyk passt de bal zonder na te denken. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gavranović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Micu met een snelle inworp. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. NAVOLE` 56%, Stitch Team 44%.
A.C. NAVOLE` - Stitch Team 3:0

48e minuut.
Borubar heeft problemen om de bal te vangen. Alagich rent richting de bal. Met opzet legt Borubar zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Borubar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. NAVOLE` 58%, Stitch Team 42%.
A.C. NAVOLE` - Stitch Team 3:0