Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barzot Team Nuce Maga
calend Tactiek sb4141
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 60.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen solide


20e minuut.
Rejman is nu in balbezit. Rejman speelt de bal door. Edelman rent richting de bal. Edelman haalt uit met een fantastische trap. Dini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castriotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Chilò is nu in balbezit. Chilò probeert naar een medespeler te passen. Megalizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megalizzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barzot Team - Nuce Maga 1:0

32e minuut.
Chilò probeert naar een medespeler te passen. Megalizzi rent richting de bal. Megalizzi passt de bal zonder na te denken. Broglio rent richting de bal. Broglio draait met de bal, schiet en ... D`Elia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Yacoub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yacoub geeft de bal voor. Edelman is nu in balbezit. Edelman draait met de bal, schiet en ... Castriotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barzot Team - Nuce Maga 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barzot Team 48%, Nuce Maga 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barzot Team - Nuce Maga 1:1

47e minuut.
Rejman met een sublieme pass. Edelman is nu in balbezit. Spiota is nu in balbezit. Yacoub onderschept slim de pass. Yacoub schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Megalizzi passt de bal met de wreef. Broglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Buro rent richting de bal. Buro geeft een hoge lob. Megalizzi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Badalucco passt de bal met de wreef. Chilò rent richting de bal. Chilò geeft een hoge lob. Mantineo probeert de bal aan de voet te houden. Broglio springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barzot Team 49%, Nuce Maga 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barzot Team - Nuce Maga 1:1