Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CORRADIANA2. O UNION90
442 modificata Tactiek 442
57% Balbezit 43%
11% Spel op eigen helft 89%
57 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 25.1
outstanding Schieten poor
excellent Passen weak
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Franco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Răboj de bal. Canzanella met een sublieme pass. Martignon is nu in balbezit. Martignon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 1:0

4e minuut.
Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Martignon is nu in balbezit. Martignon passt de bal met de wreef. Răboj rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 2:0

6e minuut.
Răboj verovert de bal door een tackle van achteren. Cardamoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid onderschept slim de pass. Schmid geeft een hoge lob. Martignon maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Canzanella kopt de bal weg. Klungelig pakt Barellini de bal. Deschacht geeft een lange en hoge pass. Răboj rent richting de bal. Răboj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Grella geeft een lange en hoge pass. Daar is Zizza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răboj rent richting de bal. Răboj haalt uit met een fantastische trap. Moncalvo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 3:0

12e minuut.
Barellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Răboj onderschept slim de pass. Răboj met een sublieme pass. Martignon rent richting de bal. Martignon haalt uit met een fantastische trap. Moncalvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Deschacht speelt de bal door. Grella bereikt de bal nog maar net als eerste. Grella geeft een lange en hoge pass. Răboj is nu in balbezit. Răboj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 4:0

13e minuut.
Ciserani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciserani passt de bal met de wreef. Barellini is nu in balbezit. Martignon onderschept slim de pass. Martignon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 5:0

15e minuut.
Ciserani kopt de bal weg. Passador probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franco speelt de bal door. Klungelig pakt Răboj de bal. Răboj schiet op doel. Moncalvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Franco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bacigalupi komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Schmid onderschept slim de pass. Schmid geeft een hoge lob. Bacigalupi kopt de bal weg. Bacigalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigalupi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 6:0

22e minuut.
Schmid geeft een hoge lob. Răboj probeert de bal aan de voet te houden. Barellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martignon onderschept slim de pass. Martignon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Schmid met een sublieme pass. Canzanella rent richting de bal. Răboj onderschept slim de pass. Răboj draait met de bal, schiet en ... Moncalvo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 7:0

26e minuut.
Deschacht rent richting de bal. Deschacht geeft een hoge lob. Răboj rent richting de bal. Răboj draait met de bal, schiet en ... Moncalvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 8:0

27e minuut.
Albertazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertazzi passt de bal in één keer door. Barellini is nu in balbezit. Martignon verovert de bal door een tackle van achteren. Martignon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 9:0

30e minuut.
Termine speelt de bal door. Manuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszak geeft een hoge lob. Martignon rent richting de bal. Martignon draait met de bal, schiet en ... Moncalvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Răboj rent richting de bal. Răboj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 10:0

34e minuut.
Deschacht onderschept slim de pass. Deschacht probeert naar een medespeler te passen. Bacigalupi is nu in balbezit. Bacigalupi geeft een hoge lob. Răboj krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 11:0

37e minuut.
Schmid met de inworp. Bacigalupi geeft een lange en hoge pass. Răboj is nu in balbezit. Răboj draait met de bal, schiet en ... Moncalvo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 12:0

38e minuut.
Schmid geeft de bal voor. Răboj kopt de bal weg. Bacigalupi is nu in balbezit. Bacigalupi geeft een lange en hoge pass. Răboj maakt een snoekduik en kopt de bal. Moncalvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Răboj haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zizza de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grella geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Răboj maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Deschacht onderschept slim de pass. Deschacht geeft een lange en hoge pass. Răboj rent richting de bal. Răboj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 13:0

44e minuut.
Roncarati rent richting de bal. Răboj onderschept slim de pass. Răboj passt de bal met de wreef. Martignon rent richting de bal. Martignon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 14:0

45e minuut.
Passador geeft een lange en hoge pass. Martignon is nu in balbezit. Martignon speelt de bal door. Răboj bereikt de bal nog maar net als eerste. Răboj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martignon rent richting de bal. Martignon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Martignon draait met de bal, schiet en ... Moncalvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Briceño komt het veld opgelopen. Koutsokoumnis komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Inworp. Grella met een snelle inworp. Martignon met een sublieme pass. Daar is Koutsokoumnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koutsokoumnis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORRADIANA2. O 13%, UNION90 87%.
CORRADIANA2. O - UNION90 15:0

46e minuut.
Ciserani met een sublieme pass. Roncarati heeft problemen om de bal te vangen. Martignon is nu in balbezit. Martignon schiet op doel. Zizza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Deschacht is nu in balbezit. Termine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deschacht raakt geblesseerd tijdens het duel. Deschacht met een snel genomen vrije trap. Koutsokoumnis krijgt zijn hoofd ertegen. Moncalvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Martignon is nu in balbezit. Martignon passt de bal zonder na te denken. Barellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsokoumnis verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsokoumnis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Termine kopt de bal weg. Klungelig pakt Deschacht de bal. Deschacht geeft een lange en hoge pass. Martignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Martignon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deschacht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grella geeft een lange en hoge pass. Koutsokoumnis is nu in balbezit. Koutsokoumnis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 16:0

55e minuut.
Passador bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid onderschept slim de pass. Schmid passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Martignon de bal. Martignon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 17:0

57e minuut.
Bacigalupi passt de bal in één keer door. Briceño rent richting de bal. Briceño geeft een lange en hoge pass. Koutsokoumnis is nu in balbezit. Koutsokoumnis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 18:0

58e minuut.
Termine is nu in balbezit. Deschacht verovert de bal door een tackle van achteren. Deschacht geeft een lange en hoge pass. Koutsokoumnis rent richting de bal. Koutsokoumnis draait met de bal, schiet en ... Moncalvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koutsokoumnis rent richting de bal. Koutsokoumnis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 19:0

60e minuut.
Schmid probeert naar een medespeler te passen. Koutsokoumnis rent richting de bal. Barellini is nu in balbezit. Koutsokoumnis verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsokoumnis draait met de bal, schiet en ... Moncalvo bokst de bal weg.

62e minuut.
Klungelig pakt Roncarati de bal. Ciserani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigalupi verovert de bal door een tackle van achteren. Bacigalupi geeft een lange en hoge pass. Koutsokoumnis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Deschacht geeft een lange en hoge pass. Schmid kan de bal niet met de borst controleren. Koutsokoumnis is nu in balbezit. Koutsokoumnis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 20:0

65e minuut.
Martignon is nu in balbezit. Martignon schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Moncalvo trapt de bal weg. Grella geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koutsokoumnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsokoumnis haalt uit met een fantastische trap. Moncalvo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 21:0

67e minuut.
Schmid passt de bal zonder na te denken. Osuna is nu in balbezit. Osuna passt de bal zonder na te denken. Martignon heeft problemen om de bal te vangen. Martignon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 22:0

68e minuut.
Manuszak geeft een hoge lob. Martignon kopt de bal weg. Koutsokoumnis is nu in balbezit. Martignon rent richting de bal. Martignon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 23:0

69e minuut.
Albertazzi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciserani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koutsokoumnis verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsokoumnis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 24:0

70e minuut.
Ardan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ciserani passt de bal zonder na te denken. Deschacht geeft een hoge lob. Koutsokoumnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsokoumnis haalt uit met een fantastische trap. Moncalvo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 25:0

77e minuut.
Daar is Deschacht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deschacht geeft een lange en hoge pass. Daar is Zizza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koutsokoumnis rent richting de bal. Koutsokoumnis haalt uit met een fantastische trap. Moncalvo bokst de bal weg.

78e minuut.
Doeltrap. Moncalvo trapt de bal weg. Deschacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Deschacht geeft een lange en hoge pass. Ardan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Moncalvo trapt de bal weg van het doel. Deschacht is nu in balbezit. Deschacht geeft een lange en hoge pass. Koutsokoumnis rent richting de bal. Koutsokoumnis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Klungelig pakt Ciserani de bal. Bacigalupi speelt de bal door. Koutsokoumnis rent richting de bal. Ardan rent richting de bal. Ardan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Deschacht rent richting de bal. Deschacht geeft een hoge lob. Koutsokoumnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsokoumnis draait met de bal, schiet en ... Moncalvo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CORRADIANA2. O - UNION90 26:0

90e minuut.
Ardan rent richting de bal. Ardan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Koutsokoumnis de bal. Koutsokoumnis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Canzanella de bal onder controle te krijgen. Moncalvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORRADIANA2. O 10%, UNION90 90%.
CORRADIANA2. O - UNION90 26:0