Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.13
  • Stadion: Materdei Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 18570
Materdei Stitch Team
442ae Tactiek M442
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 55.8
zwak Schieten formidabel
matig Passen solide
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Karpowicz rent richting de bal. Karpowicz passt de bal met de wreef. Kacprzyk met een sublieme pass. Murdoch rent richting de bal. Murdoch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Stitch Team 0:1

4e minuut.
Murdoch rent richting de bal. Lasterowicz is nu in balbezit. Alagich verovert de bal door een tackle van achteren. Alagich draait met de bal, schiet en ... Mysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Stitch Team 0:2

10e minuut.
Murdoch kopt de bal weg. Wałeczek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alagich. Alagich krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kacprzyk met een sublieme pass. Bauchinger rent richting de bal. Bauchinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Murdoch is nu in balbezit. Murdoch schiet op doel. Mysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Stitch Team 0:3

18e minuut.
Ahlioptas geeft de bal voor. Inworp. Karpowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alagich rent richting de bal. Alagich schiet op doel. Mysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Kacprzyk rent richting de bal. Kacprzyk passt de bal zonder na te denken. Bauchinger rent richting de bal. Bauchinger draait met de bal, schiet en ... Mysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Stitch Team 0:4

22e minuut.
Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpowicz geeft de bal voor. Baumgartner heeft problemen om de bal te vangen. Murdoch rent richting de bal. Murdoch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Stitch Team 0:5

24e minuut.
Jagusztyn onderschept slim de pass. Jagusztyn geeft een lange en hoge pass. Micu probeert de bal met de borst te controleren. Micu geeft een hoge lob. Alagich springt en kopt de bal. Mysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Murdoch is nu in balbezit. Murdoch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Condeescu is nu in balbezit. Micu verovert de bal door een tackle van achteren. Micu geeft een hoge lob. Daar is Murdoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdoch schiet op doel. Mysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Daar is Murdoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpowicz geeft de bal voor. Alagich is nu in balbezit. Alagich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Baumgartner rent richting de bal. Kacprzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kacprzyk passt de bal met de wreef. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kacprzyk kopt de bal weg. Daar is Murdoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdoch passt de bal in één keer door. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich schiet op doel. Mysiak bokst de bal weg. Bauchinger is nu in balbezit. Bauchinger draait met de bal, schiet en ... Mysiak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karpowicz met de inworp. Alagich is nu in balbezit. Alagich draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Drożdżewski is nu in balbezit. Alagich verovert de bal door een tackle van achteren. Alagich schiet op doel. Mysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Stitch Team 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Materdei 85%, Stitch Team 15%.
Materdei - Stitch Team 0:6

47e minuut.
Illés passt de bal in één keer door. Ahlioptas heeft problemen om de bal te vangen. Murdoch rent richting de bal. Murdoch schiet op doel. Mysiak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Inworp. Bauchinger met een snelle inworp. Murdoch is nu in balbezit. Murdoch draait met de bal, schiet en ... Mysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Stitch Team 0:7

54e minuut.
Klungelig pakt Lasterowicz de bal. Jagusztyn probeert naar een medespeler te passen. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdoch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Stitch Team 0:8

56e minuut.
Zegarliński rent richting de bal. Allouache onderschept slim de pass. Allouache geeft de bal voor. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger schiet op doel. Mysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Cingler maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Ahlioptas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alagich rent richting de bal. Alagich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Stitch Team 0:9

63e minuut.
Ahlioptas geeft de bal voor. Kacprzyk is nu in balbezit. Kacprzyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Murdoch de bal. Murdoch draait met de bal, schiet en ... Mysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kacprzyk passt de bal zonder na te denken. Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpowicz passt de bal in één keer door. Murdoch rent richting de bal. Murdoch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kacprzyk probeert naar een medespeler te passen. Micu is nu in balbezit. Micu met een sublieme pass. Klungelig pakt Bauchinger de bal. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mysiak met een harde bal richting middenveld. Kacprzyk kopt de bal weg. Alagich kan de bal niet met de borst controleren. Murdoch rent richting de bal. Murdoch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mysiak trapt de bal weg. Kacprzyk kopt de bal weg. Murdoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdoch schiet op doel. Mysiak bokst de bal weg.

84e minuut.
Bauchinger passt de bal zonder na te denken. Kacprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzyk passt de bal met de wreef. Murdoch rent richting de bal. Murdoch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Karpowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Karpowicz passt de bal in één keer door. Alagich is nu in balbezit. Alagich schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ahlioptas de bal onder controle te krijgen. Paal! Mysiak probeert wanhopig de bal te grijpen. Ahlioptas heeft problemen om de bal te vangen. Kacprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Materdei - Stitch Team 0:10

88e minuut.
Condeescu passt de bal in één keer door. Chivulete heeft problemen om de bal te vangen. Kacprzyk probeert naar een medespeler te passen. Alagich rent richting de bal. Alagich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Materdei 78%, Stitch Team 22%.
Materdei - Stitch Team 0:10