Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dylanlandia CORRADIANA2. O
433 Tactiek 442 modificata
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
57.8 gemiddelde waardering 58.8
very good Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


8e minuut.
Martignon onderschept slim de pass. Martignon probeert naar een medespeler te passen. Răboj is nu in balbezit. Răboj haalt uit met een fantastische trap. Ivanič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dylanlandia - CORRADIANA2. O 0:1

10e minuut.
Raudberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepecki onderschept slim de pass. Ślepecki geeft een hoge lob. Răboj rent richting de bal. Răboj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Wawrzyczek is nu in balbezit. Pacheco geeft de bal voor. Artime probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martignon is nu in balbezit. Martignon draait met de bal, schiet en ... Ivanič bokst de bal weg. Pestoni is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Grella met de inworp. Deschacht geeft een lange en hoge pass. Răboj bereikt de bal nog maar net als eerste. Răboj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dylanlandia - CORRADIANA2. O 0:2

31e minuut.
Bermúdez speelt de bal door. Artime rent richting de bal. Artime passt de bal met de wreef. Răboj rent richting de bal. Răboj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bacigalupi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deschacht geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Artime de bal. Răboj is nu in balbezit. Răboj draait met de bal, schiet en ... Ivanič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Spadaro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Martignon de bal. Spadaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Martignon verovert de bal door een tackle van achteren. Martignon schiet op doel. Ivanič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dylanlandia 69%, CORRADIANA2. O 31%.
Dylanlandia - CORRADIANA2. O 0:2

56e minuut.
Schmid is nu in balbezit. Schmid geeft een hoge lob. Răboj bereikt de bal nog maar net als eerste. Răboj haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dylanlandia - CORRADIANA2. O 0:3

57e minuut.
Martignon passt de bal met de wreef. Grella rent richting de bal. Grella geeft de bal voor. Klungelig pakt Spadaro de bal. Răboj rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dylanlandia - CORRADIANA2. O 0:4

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manuszak komt het veld opgelopen. Koutsokoumnis komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Wawrzyczek geeft een hoge lob. Briceño heeft problemen om de bal te vangen. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ... Drhlík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dylanlandia - CORRADIANA2. O 1:4

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osuna komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dylanlandia 58%, CORRADIANA2. O 42%.
Dylanlandia - CORRADIANA2. O 1:4