Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.14
  • Stadion: candido viganò
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15414
exilles C.F.76
4.4.2 larga alta Tactiek 5-4-1
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
68.2 gemiddelde waardering 45.5
outstanding Schieten solid
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen very good


4e minuut.
Berbedo passt de bal met de wreef. Marin is nu in balbezit. Bulek begaat een overtreding. Bulek krijgt een gele kaart. Marin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kammerhofer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - C.F.76 1:0

6e minuut.
Bulek rent richting de bal. Berbedo onderschept slim de pass. Idlane onderschept slim de pass. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Skoczeń probeert naar een medespeler te passen. Rorat probeert naar een medespeler te passen. Bilewicz is nu in balbezit. Bilewicz geeft de bal voor. Marin springt en kopt de bal. Quang Thuận bokst de bal weg. Belfort heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - C.F.76 2:0

10e minuut.
Szuszkiewicz passt de bal met de wreef. Marin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bulek. Marin raakt geblesseerd tijdens het duel. Sanneh wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - C.F.76 3:0

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Quang Thuận niet meer kan verder spelen. Konopiński komt het veld opgelopen. Paredes Arango geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oved springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sanneh passt de bal met de wreef. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burkot. Marin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Berbedo rent richting de bal. Idlane verovert de bal door een tackle van achteren. Szuszkiewicz rent richting de bal. Marin onderschept slim de pass. Marin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Bilewicz passt de bal in één keer door. Belfort probeert naar een medespeler te passen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ... Konopiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Rorat passt de bal in één keer door. Bilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilewicz probeert naar een medespeler te passen. Berbedo rent richting de bal. Berbedo haalt uit met een fantastische trap. Konopiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Sanneh speelt de bal door. Calob is nu in balbezit. Calob probeert naar een medespeler te passen. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ... Konopiński bokst de bal weg.

45e minuut.
Paredes Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanneh begaat een overtreding. Paredes Arango is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Glinka komt het veld opgelopen. Garfield komt het veld opgelopen. Kerkum komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exilles 26%, C.F.76 74%.
exilles - C.F.76 3:0

46e minuut.
Wachaczewski probeert naar een medespeler te passen. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoczeń rent richting de bal. Oved onderschept slim de pass. Oved draait met de bal, schiet en ... Pini bokst de bal weg. Kammerhofer probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paredes Arango neemt de hoekschop. Oved maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sanneh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat passt de bal zonder na te denken. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ... Konopiński bokst de bal weg.

57e minuut.
Inworp. Wachaczewski met een snelle inworp. Hajós bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved verovert de bal door een tackle van achteren. Oved schiet op doel. Pini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Sanneh passt de bal zonder na te denken. Bulek probeert naar een medespeler te passen. Idlane bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbedo rent richting de bal. Berbedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Glinka heeft problemen om de bal te vangen. Marin is nu in balbezit. Glinka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Glinka krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Bulek onderschept slim de pass. Rorat is nu in balbezit. Bulek rent richting de bal. Rorat onderschept slim de pass. Rorat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Marin probeert de bal met de borst te controleren. Bulek speelt de bal door. Kerkum is nu in balbezit. Berbedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbedo schiet op doel. Konopiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Hajós passt de bal in één keer door. Sanneh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat geeft de bal voor. Berbedo rent richting de bal. Berbedo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Rorat onderschept slim de pass. Idlane verovert de bal door een tackle van achteren. Berbedo onderschept slim de pass. Berbedo schiet op doel. Konopiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - C.F.76 4:0

76e minuut.
Glinka kopt de bal weg. Paredes Arango is nu in balbezit. Paredes Arango geeft een lange en hoge pass. Oved rent richting de bal. Oved schiet op doel. Pini bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved schiet op doel. Pini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - C.F.76 4:1

80e minuut.
Marin is nu in balbezit. Idlane rent richting de bal. Berbedo onderschept slim de pass. Berbedo draait met de bal, schiet en ... Konopiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - C.F.76 5:1

81e minuut.
Bulek verovert de bal door een tackle van achteren. Calob rent richting de bal. Calob geeft een hoge lob. Berbedo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - C.F.76 6:1

84e minuut.
Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat geeft een lange en hoge pass. Marin maakt een snoekduik en kopt de bal. Bulek heeft problemen om de bal te vangen. Konopiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - C.F.76 7:1

86e minuut.
Bilewicz geeft een hoge lob. Glinka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Idlane de bal onder controle te krijgen. Berbedo is nu in balbezit. Berbedo geeft een lange en hoge pass. Konopiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - C.F.76 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exilles 34%, C.F.76 66%.
exilles - C.F.76 8:1