Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.14
  • Stadion: gibs Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19075
gibs Sangiorgina AC
1 Tactiek sreATT
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
62.2 gemiddelde waardering 60.1
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Griffiths kopt de bal weg. Mingardo rent richting de bal. Mingardo passt de bal met de wreef. Ethemoğlu rent richting de bal. Ethemoğlu draait met de bal, schiet en ... Marci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Zolesi kopt de bal weg. Eremia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mamute is nu in balbezit. Mamute schiet op doel. Mongelli probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Seferis de bal. Ishtoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute verovert de bal door een tackle van achteren. Mamute draait met de bal, schiet en ... Marci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Daar is Caretto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mićko. Mićko krijgt een gele kaart. Stolc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eremia wilt de vrije trap nemen. Paragios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciapalski rent richting de bal. Ciapalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - Sangiorgina AC 1:0

34e minuut.
Kacela met de inworp. Ethemoğlu is nu in balbezit. Eremia rent richting de bal. Mamute verovert de bal door een tackle van achteren. Mamute haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Seferis de bal. Mamute is nu in balbezit. Mongelli maakt een afschuwelijke overtreding. Mongelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gibs 53%, Sangiorgina AC 47%.
gibs - Sangiorgina AC 1:0

50e minuut.
Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciapalski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eremia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciapalski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Ciapalski is nu in balbezit. Ciapalski schiet op doel. Paragios probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Eremia met de inworp. Kacela bereikt de bal nog maar net als eerste. Seferis verovert de bal door een tackle van achteren. Seferis geeft de bal voor. Ciapalski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kacela rent richting de bal. Seferis onderschept slim de pass. Seferis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dzikowski de bal. Dzikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Menéndez komt het veld opgelopen. Ethemoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mongelli is nu in balbezit. Mingardo onderschept slim de pass. Mingardo probeert naar een medespeler te passen. Mamute rent richting de bal. Mamute schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Dzikowski speelt de bal door. Stolc rent richting de bal. Stolc passt de bal in één keer door. García Menéndez is nu in balbezit. García Menéndez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Dzikowski probeert naar een medespeler te passen. Seferis geeft de bal voor. Klungelig pakt Mićko de bal. García Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Menéndez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sikirić komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Mingardo geeft de bal voor. Mamute kopt de bal weg. Kačírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte onderschept slim de pass. Duarte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Marci bokst de bal weg.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Masłowski komt het veld opgelopen. Commendatore komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gibs 44%, Sangiorgina AC 56%.
gibs - Sangiorgina AC 1:0