Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.14
  • Stadion: Sunsuna FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 11326
Sunsuna FC AS Ravenna
taaaaaaa Tactiek Trening
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
58.4 gemiddelde waardering 58.5
solide Schieten formidabel
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen formidabel


7e minuut.
Korol is nu in balbezit. Korol speelt de bal door. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak is nu in balbezit. Małysiak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Korol geeft een lange en hoge pass. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisinno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jilmer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tega zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Krizmanić passt de bal met de wreef. Daar is Giaccone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giaccone met een sublieme pass. Abbadelli is nu in balbezit. Abbadelli draait met de bal, schiet en ... Grzonkowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer rent richting de bal. Induráin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Induráin krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Hera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tega raakt geblesseerd tijdens het duel. Tega legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - AS Ravenna 0:1

36e minuut.
de la Hera geeft een hoge lob. Mnguni rent richting de bal. Mnguni geeft de bal voor. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Induráin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tega is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pellé ... Strafschop! Tega raakt geblesseerd tijdens het duel. Tega kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunsuna FC 58%, AS Ravenna 42%.
Sunsuna FC - AS Ravenna 0:1

54e minuut.
Małysiak speelt de bal door. Pasquina rent richting de bal. Pasquina passt de bal zonder na te denken. Tega rent richting de bal. Tega draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Pasquina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisinno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sisinno krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Abbadelli rent richting de bal. Okrzesik onderschept slim de pass. Okrzesik geeft een hoge lob. Tega rent richting de bal. Tega haalt uit met een fantastische trap. Paal! Jilmer rent richting de bal. Jilmer schiet op doel. Lamotte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Klungelig pakt Kadir de bal. Kadir passt de bal zonder na te denken. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - AS Ravenna 0:2

80e minuut.
Krizmanić verovert de bal door een tackle van achteren. Krizmanić met een sublieme pass. Daar is Marciniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marciniak draait met de bal, schiet en ... Grzonkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - AS Ravenna 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunsuna FC 58%, AS Ravenna 42%.
Sunsuna FC - AS Ravenna 1:2