Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.14
  • Stadion: inter2024 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3076
inter2024 Real Pisciotta
Normal Tactiek 4med2tre2
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 46.3
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Kinský verovert de bal door een tackle van achteren. Kinský speelt de bal door. Alfano is nu in balbezit. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Văn Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontiggia begaat een overtreding. Văn Minh raakt geblesseerd tijdens het duel. Muzaferija zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Hârleaţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hârleaţă probeert naar een medespeler te passen. Kinský is nu in balbezit. Kinský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Benatti probeert de bal aan de voet te houden. Benatti passt de bal zonder na te denken. Văn Minh met een sublieme pass. Alfano rent richting de bal. Alfano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bigiogero rent richting de bal. Bigiogero geeft een hoge lob. Alfano met een sublieme pass. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - Real Pisciotta 0:1

11e minuut.
Hârleaţă passt de bal zonder na te denken. Kinský rent richting de bal. Kinský speelt de bal door. Yerli heeft problemen om de bal te vangen. Yerli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Muzaferija rent richting de bal. Muzaferija geeft de bal voor. Kinský kopt de bal weg. Alfano is nu in balbezit. Alfano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alfano is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - Real Pisciotta 0:2

16e minuut.
Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă passt de bal in één keer door. Alfano is nu in balbezit. Alfano haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - Real Pisciotta 0:3

18e minuut.
Văn Minh met een sublieme pass. Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă speelt de bal door. Alfano is nu in balbezit. Alfano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cresci kopt de bal weg. Daar is Yerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerli passt de bal met de wreef. Alfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - Real Pisciotta 0:4

22e minuut.
Ardino is nu in balbezit. Benatti verovert de bal door een tackle van achteren. Benatti speelt de bal door. Alfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Puerto geeft een lange en hoge pass. Alfano is nu in balbezit. Alfano passt de bal in één keer door. Kinský is nu in balbezit. Kinský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - Real Pisciotta 0:5

26e minuut.
Văn Minh met een snelle inworp. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă geeft een lange en hoge pass. Alfano heeft problemen om de bal te vangen. Alfano draait met de bal, schiet en ... Tracotanza bokst de bal weg. Klungelig pakt Bigiogero de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - Real Pisciotta 0:6

27e minuut.
Yerli is nu in balbezit. Yerli geeft een lange en hoge pass. Kinský kopt de bal weg. Alfano is nu in balbezit. Alfano schiet op doel. Tracotanza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - Real Pisciotta 0:7

30e minuut.
Văn Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Minh geeft een lange en hoge pass. Kinský kopt de bal weg. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - Real Pisciotta 0:8

37e minuut.
Yerli kopt de bal weg. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă speelt de bal door. Daar is Alfano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - Real Pisciotta 0:9

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yerli met de inworp. Hârleaţă geeft een hoge lob. Alfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfano haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza bokst de bal weg.

45e minuut.
Daar is Yerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă probeert naar een medespeler te passen. Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter2024 82%, Real Pisciotta 18%.
inter2024 - Real Pisciotta 0:9

47e minuut.
Alfano rent richting de bal. Bigiogero rent richting de bal. Alfano verovert de bal door een tackle van achteren. Alfano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - Real Pisciotta 0:10

48e minuut.
Kuttor kopt de bal weg. Klungelig pakt Yerli de bal. Yerli probeert naar een medespeler te passen. Văn Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Minh passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kinský heeft problemen om de bal te vangen. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă geeft de bal voor. Alfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Văn Minh met de inworp. Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă geeft een hoge lob. Kinský rent richting de bal. Kinský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - Real Pisciotta 0:11

57e minuut.
Kinský passt de bal met de wreef. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă passt de bal met de wreef. Alfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Alfano met een sublieme pass. Kinský is nu in balbezit. Cresci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kinský wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kinský kan niet meer verder spelen. Stanić komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Alfano neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Hârleaţă met een sublieme pass. Yerli rent richting de bal. Yerli geeft de bal voor. Alfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - Real Pisciotta 0:12

66e minuut.
Hârleaţă probeert de bal aan de voet te houden. Văn Minh rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Archinti ... Strafschop! Archinti krijgt een gele kaart. Văn Minh raakt geblesseerd tijdens het duel. Hârleaţă kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - Real Pisciotta 0:13

70e minuut.
Stanić is nu in balbezit. Hârleaţă is nu in balbezit. Alfano is nu in balbezit. Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - Real Pisciotta 0:14

72e minuut.
Benatti probeert naar een medespeler te passen. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli passt de bal met de wreef. Stanić kan de bal niet met de borst controleren. Stanić draait met de bal, schiet en ... Tracotanza bokst de bal weg. Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - Real Pisciotta 0:15

75e minuut.
Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli geeft de bal voor. Cresci heeft problemen om de bal te vangen. Alfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfano schiet op doel. Tracotanza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Inworp. Yerli met de inworp. Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă geeft de bal voor. Stanić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Văn Minh onderschept slim de pass. Văn Minh geeft een lange en hoge pass. Daar is Cresci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanić is nu in balbezit. Stanić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Cresci de bal. Ardino met een sublieme pass. Benatti met een sublieme pass. Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter2024 77%, Real Pisciotta 23%.
inter2024 - Real Pisciotta 0:15