Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quartu Sant`Elena AGNocerina
FP4NOINCROCIA3 Tactiek primario
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 4
50.8 gemiddelde waardering 38.6
formidable Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Silveanu is nu in balbezit. Bohórquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio onderschept slim de pass. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bovino speelt de bal door. Tucceri geeft een hoge lob. Ambrosio rent richting de bal. Franciotti is nu in balbezit. Franciotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Guiscardo is nu in balbezit. Guiscardo geeft een lange en hoge pass. Foglietti rent richting de bal. Foglietti haalt uit met een fantastische trap. Miš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Guiscardo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bovino met de inworp. Bohórquez rent richting de bal. Bohórquez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Langvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Langvik geeft de bal voor. Franciotti is nu in balbezit. Franciotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AGNocerina 1:0

16e minuut.
Franciotti rent richting de bal. Bovino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Franciotti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barcelos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Foglietti kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Barcelos geeft een lange en hoge pass. Silveanu rent richting de bal. Ambrosio onderschept slim de pass. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AGNocerina 2:0

26e minuut.
Azurara bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos onderschept slim de pass. Barcelos geeft een hoge lob. Prisecari rent richting de bal. Foglietti verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AGNocerina 3:0

27e minuut.
Carlucci met een sublieme pass. Daar is Brianza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bohórquez de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Foglietti rent richting de bal. Ambrosio is nu in balbezit. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti haalt uit met een fantastische trap. Vanini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miš bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AGNocerina 4:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boiangiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio geeft de bal voor. Foglietti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AGNocerina 5:0

40e minuut.
Klungelig pakt Silveanu de bal. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio passt de bal zonder na te denken. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti schiet op doel. Miš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu Sant`Elena 36%, AGNocerina 64%.
Quartu Sant`Elena - AGNocerina 5:0

48e minuut.
Azurara onderschept slim de pass. Barcelos verovert de bal door een tackle van achteren. Barcelos probeert naar een medespeler te passen. Franciotti is nu in balbezit. Franciotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Boiangiu met een sublieme pass. Ambrosio is nu in balbezit. Franciotti rent richting de bal. Franciotti haalt uit met een fantastische trap. Miš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AGNocerina 6:0

51e minuut.
Ambrosio onderschept slim de pass. Foglietti rent richting de bal. Prisecari begaat een overtreding. Foglietti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

53e minuut.
Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu met een sublieme pass. Ambrosio met een sublieme pass. Foglietti rent richting de bal. Foglietti draait met de bal, schiet en ... Miš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Franciotti rent richting de bal. Franciotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AGNocerina 7:0

56e minuut.
Langvik geeft een lange en hoge pass. Boiangiu kopt de bal weg. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AGNocerina 8:0

57e minuut.
Foglietti rent richting de bal. Silveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglietti verovert de bal door een tackle van achteren. Foglietti schiet op doel. Miš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AGNocerina 9:0

61e minuut.
Guiscardo geeft een hoge lob. Azurara rent richting de bal. Azurara geeft een hoge lob. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu geeft een hoge lob. Miš bokst de bal weg.

71e minuut.
Vanini is nu in balbezit. Franciotti onderschept slim de pass. Franciotti passt de bal zonder na te denken. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio passt de bal in één keer door. Franciotti rent richting de bal. Franciotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - AGNocerina 10:0

81e minuut.
Tolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolotti passt de bal zonder na te denken. Vanini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti schiet op doel. Miš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tolotti stond buitenspel. Garbossa neemt vlug de vrije trap. Ambrosio is nu in balbezit. Franciotti is nu in balbezit. Franciotti haalt uit met een fantastische trap. Miš bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu Sant`Elena 35%, AGNocerina 65%.
Quartu Sant`Elena - AGNocerina 10:0