Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AGNocerina Quartu Sant`Elena
a 5 Tactiek FP4NOINCROCIA3
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
40.1 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten formidable
average Passen good
good Verdedigen average


4e minuut.
Silveanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Grilletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanini rent richting de bal. Foglietti verovert de bal door een tackle van achteren. Foglietti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Tolotti kopt de bal weg. de Maere is nu in balbezit. Garbossa begaat een overtreding. de Maere raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
de Maere met een sublieme pass. Barcelos geeft een lange en hoge pass. Dedja heeft problemen om de bal te vangen. Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti schiet op doel. Miš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Tucceri rent richting de bal. Tucceri geeft een hoge lob. Franciotti rent richting de bal. Franciotti draait met de bal, schiet en ... Miš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - Quartu Sant`Elena 0:1

28e minuut.
Boccotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ballarino rent richting de bal. Ballarino geeft een lange en hoge pass. Foglietti rent richting de bal. Foglietti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - Quartu Sant`Elena 0:2

31e minuut.
Grilletti is nu in balbezit. de Maere verovert de bal door een tackle van achteren. de Maere speelt de bal door. Brianza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vanini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dedja bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedja passt de bal in één keer door. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Grilletti probeert naar een medespeler te passen. Foglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Setta is nu in balbezit. Foglietti verovert de bal door een tackle van achteren. Foglietti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Prisecari onderschept slim de pass. Prisecari met een sublieme pass. Klungelig pakt Dedja de bal. Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGNocerina 49%, Quartu Sant`Elena 51%.
AGNocerina - Quartu Sant`Elena 0:2

47e minuut.
Karik is nu in balbezit. Franciotti verovert de bal door een tackle van achteren. Dedja is nu in balbezit. Franciotti rent richting de bal. Franciotti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Barcelos geeft een lange en hoge pass. Foglietti rent richting de bal. Foglietti passt de bal in één keer door. Franciotti rent richting de bal. Franciotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - Quartu Sant`Elena 0:3

56e minuut.
Boccotti onderschept slim de pass. Boccotti geeft een lange en hoge pass. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti draait met de bal, schiet en ... Miš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - Quartu Sant`Elena 0:4

63e minuut.
Foglietti verovert de bal door een tackle van achteren. Foglietti passt de bal in één keer door. Franciotti is nu in balbezit. Dedja rent richting de bal. Dedja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - Quartu Sant`Elena 0:5

74e minuut.
Grilletti rent richting de bal. de Maere begaat een overtreding. Grilletti raakt geblesseerd tijdens het duel. Grilletti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - Quartu Sant`Elena 0:6

80e minuut.
de Maere passt de bal zonder na te denken. Barcelos rent richting de bal. Setta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Setta krijgt een gele kaart. Barcelos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grilletti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Foglietti rent richting de bal. Foglietti schiet op doel. Miš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - Quartu Sant`Elena 0:7

84e minuut.
Franciotti onderschept slim de pass. Franciotti geeft de bal voor. Foglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglietti draait met de bal, schiet en ... Miš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - Quartu Sant`Elena 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGNocerina 51%, Quartu Sant`Elena 49%.
AGNocerina - Quartu Sant`Elena 0:8