Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.14
  • Stadion: gibs Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 35441
gibs exilles
1 Tactiek 4.4.2 larga alta
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
10 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 68.2
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Berbedo onderschept slim de pass. Berbedo passt de bal met de wreef. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel. Minniti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - exilles 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Bilewicz de bal. Bilewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zolesi de bal. Berbedo onderschept slim de pass. Berbedo haalt uit met een fantastische trap. Minniti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Seferis geeft een hoge lob. Inworp. Bilewicz met een snelle inworp. Berbedo is nu in balbezit. Berbedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Nowik verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzikowski met een snelle inworp. Ciapalski is nu in balbezit. Ciapalski draait met de bal, schiet en ... Pini bokst de bal weg.

23e minuut.
Hajós geeft een lange en hoge pass. Berbedo is nu in balbezit. Berbedo passt de bal zonder na te denken. Daar is Marin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin draait met de bal, schiet en ... Minniti bokst de bal weg.

27e minuut.
Ciapalski is nu in balbezit. Kammerhofer onderschept slim de pass. Kammerhofer geeft de bal voor. Berbedo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sikirić onderschept slim de pass. Sikirić passt de bal met de wreef. Calob is nu in balbezit. Calob geeft de bal voor. Berbedo springt en kopt de bal. Minniti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Minniti trapt de bal weg van het doel. Kammerhofer kopt de bal weg. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin geeft een hoge lob. Berbedo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gibs 61%, exilles 39%.
gibs - exilles 0:1

47e minuut.
Eremia kopt de bal weg. Stolc controleert de bal met de borst. Hajós bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc verovert de bal door een tackle van achteren. Stolc haalt uit met een fantastische trap. Pini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Skoczeń geeft een lange en hoge pass. Ishtoyan rent richting de bal. Ishtoyan geeft de bal voor. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gibs - exilles 1:1

56e minuut.
Marin passt de bal zonder na te denken. Bilewicz rent richting de bal. Bilewicz passt de bal zonder na te denken. Berbedo is nu in balbezit. Berbedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hajós geeft de bal voor. Daar is Zolesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbedo is nu in balbezit. Berbedo haalt uit met een fantastische trap. Minniti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - exilles 1:2

62e minuut.
Inworp. Masłowski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Berbedo passt de bal met de wreef. Daar is Bilewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seferis maakt een afschuwelijke overtreding. Seferis krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Calob rent richting de bal. Calob met een sublieme pass. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kačírek de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. García Menéndez komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Zolesi onderschept slim de pass. Zolesi geeft een lange en hoge pass. Nowik heeft problemen om de bal te vangen. García Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Menéndez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dzikowski geeft een lange en hoge pass. Pini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski draait met de bal, schiet en ... Pini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Rorat de bal. García Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoczeń rent richting de bal. Stolc verovert de bal door een tackle van achteren. Stolc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gibs - exilles 2:2

70e minuut.
Berbedo geeft de bal voor. Calob heeft problemen om de bal te vangen. Calob met een sublieme pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin schiet op doel. Minniti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Seferis onderschept slim de pass. Sanneh met een sublieme pass. Bilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilewicz geeft een hoge lob. Marin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Bilewicz onderschept slim de pass. Bilewicz passt de bal met de wreef. Berbedo is nu in balbezit. Berbedo draait met de bal, schiet en ... Minniti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Stolc probeert naar een medespeler te passen. García Menéndez rent richting de bal. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc geeft een lange en hoge pass. García Menéndez krijgt zijn hoofd ertegen. Pini bokst de bal weg.

85e minuut.
Bilewicz met een sublieme pass. Rorat probeert naar een medespeler te passen. Bilewicz speelt de bal door. Berbedo rent richting de bal. Berbedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Marin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Griffiths de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calob geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marin krijgt zijn hoofd ertegen. Minniti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gibs 66%, exilles 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gibs - exilles 2:2