Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enterprise Spezia Sunsuna FC
10 Tactiek taaaaaaa
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 57.1
good Schieten solid
very good Passen formidable
excellent Verdedigen solid


19e minuut.
Krautmann onderschept slim de pass. Alatalu speelt de bal door. Fontaneto rent richting de bal. Fontaneto haalt uit met een fantastische trap. Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterprise Spezia - Sunsuna FC 1:0

25e minuut.
Alatalu rent richting de bal. Alatalu passt de bal zonder na te denken. de la Hera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaneto onderschept slim de pass. Fontaneto schiet op doel. Lamotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krizmanić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pellé met een sublieme pass. Krizmanić geeft de bal voor. Marciniak springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Bolonja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Facchielli. Facchielli krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Krizmanić rent richting de bal. Krizmanić passt de bal in één keer door. Pellé speelt de bal door. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Cantanhede bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cantanhede niet meer kan verder spelen. Damián komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enterprise Spezia 55%, Sunsuna FC 45%.
Enterprise Spezia - Sunsuna FC 1:0

58e minuut.
Pellé speelt de bal door. Capolungo heeft problemen om de bal te vangen. Facchielli rent richting de bal. Facchielli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enterprise Spezia - Sunsuna FC 1:1

61e minuut.
Capolungo rent richting de bal. Krautmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Krautmann geeft een hoge lob. Bilgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgin geeft een lange en hoge pass. Lamotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Alatalu passt de bal zonder na te denken. Fontaneto is nu in balbezit. de la Hera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de la Hera krijgt een gele kaart. Fontaneto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gavalovski neemt zijn aanloop. Lamotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Capolungo speelt de bal door. Bolonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolonja passt de bal in één keer door. Moncada is nu in balbezit. Moncada met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Alatalu passt de bal met de wreef. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gavalovski de bal. Gavalovski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Pellé met de inworp. Alexandersen geeft een lange en hoge pass. Fontaneto rent richting de bal. Fontaneto haalt uit met een fantastische trap. Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterprise Spezia - Sunsuna FC 2:1

89e minuut.
Moncada probeert naar een medespeler te passen. Bilgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgin passt de bal in één keer door. Gavalovski is nu in balbezit. Gavalovski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Enterprise Spezia - Sunsuna FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enterprise Spezia 41%, Sunsuna FC 59%.
Enterprise Spezia - Sunsuna FC 3:1