Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quartu Sant`Elena inter2024
FP4NOINCROCIA3 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
51 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 21.6
formidabel Schieten zwak
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Foglietti rent richting de bal. Foglietti passt de bal met de wreef. Ambrosio met een sublieme pass. Klungelig pakt Franciotti de bal. Franciotti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - inter2024 1:0

3e minuut.
Guiscardo geeft een lange en hoge pass. Ambrosio kopt de bal weg. Foglietti rent richting de bal. Foglietti schiet op doel. Tracotanza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Bigiogero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franciotti onderschept slim de pass. Franciotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - inter2024 2:0

5e minuut.
Guirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti onderschept slim de pass. Franciotti passt de bal in één keer door. Foglietti rent richting de bal. Foglietti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Franciotti met een sublieme pass. Foglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglietti schiet op doel. Cresci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tracotanza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - inter2024 3:0

9e minuut.
Boiangiu onderschept slim de pass. Boiangiu geeft de bal voor. Ambrosio kopt de bal weg. Franciotti rent richting de bal. Franciotti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Boiangiu kopt de bal weg. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos passt de bal met de wreef. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is D`Aquì, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langvik is nu in balbezit. Langvik passt de bal zonder na te denken. Foglietti heeft problemen om de bal te vangen. Foglietti schiet op doel. Tracotanza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boiangiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - inter2024 4:0

13e minuut.
Garbossa probeert naar een medespeler te passen. Franciotti is nu in balbezit. Franciotti met een sublieme pass. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Cresci de bal onder controle te krijgen. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio passt de bal zonder na te denken. Franciotti is nu in balbezit. Franciotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Barcelos geeft een hoge lob. Ambrosio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ambrosio passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Franciotti de bal. Franciotti draait met de bal, schiet en ... Tracotanza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barcelos zal de hoekschop nemen. Foglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglietti schiet op doel. Cresci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barcelos neemt de hoekschop. Foglietti springt en kopt de bal. Tracotanza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - inter2024 5:0

25e minuut.
Ardino speelt de bal door. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti passt de bal zonder na te denken. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tracotanza trapt de bal weg van het doel. Barcelos kopt de bal weg. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Langvik onderschept slim de pass. Langvik passt de bal zonder na te denken. Ambrosio speelt de bal door. Franciotti heeft problemen om de bal te vangen. Franciotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tracotanza met een harde bal richting middenveld. Archinti kopt de bal weg. Daar is Ambrosio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu geeft de bal voor. Franciotti rent richting de bal. Franciotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - inter2024 6:0

31e minuut.
Boiangiu passt de bal zonder na te denken. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos speelt de bal door. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - inter2024 7:0

34e minuut.
Klungelig pakt Ambrosio de bal. Ambrosio speelt de bal door. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - inter2024 8:0

35e minuut.
Klungelig pakt Poletti de bal. Poletti passt de bal zonder na te denken. Ambrosio is nu in balbezit. Foglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglietti schiet op doel. Tracotanza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - inter2024 9:0

40e minuut.
Boccotti rent richting de bal. Boccotti geeft een lange en hoge pass. Daar is Galieni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foglietti rent richting de bal. Foglietti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Langvik probeert naar een medespeler te passen. Galieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglietti onderschept slim de pass. Foglietti geeft een hoge lob. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Langvik met een sublieme pass. Cresci bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglietti onderschept slim de pass. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - inter2024 10:0

44e minuut.
Ambrosio verovert de bal door een tackle van achteren. Franciotti is nu in balbezit. Franciotti passt de bal zonder na te denken. Daar is Foglietti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foglietti schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu Sant`Elena 16%, inter2024 84%.
Quartu Sant`Elena - inter2024 10:0

46e minuut.
Boccotti is nu in balbezit. Boccotti geeft de bal voor. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Franciotti is nu in balbezit. Franciotti met een sublieme pass. Daar is Ambrosio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franciotti rent richting de bal. Franciotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Barcelos probeert naar een medespeler te passen. Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ambrosio de bal. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Pontiggia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - inter2024 11:0

62e minuut.
Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti met een sublieme pass. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - inter2024 12:0

64e minuut.
Boiangiu geeft een hoge lob. Franciotti probeert de bal aan de voet te houden. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti is nu in balbezit. Franciotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Barcelos speelt de bal door. Foglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglietti passt de bal in één keer door. Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza bokst de bal weg. Klungelig pakt Ambrosio de bal. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Tracotanza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - inter2024 13:0

72e minuut.
D`Aquì is nu in balbezit. Langvik onderschept slim de pass. Langvik passt de bal met de wreef. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Garbossa geeft een lange en hoge pass. Franciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciotti passt de bal met de wreef. Foglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglietti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Esposti speelt de bal door. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos passt de bal in één keer door. Franciotti is nu in balbezit. Franciotti draait met de bal, schiet en ... Tracotanza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Foglietti rent richting de bal. Foglietti schiet op doel. Tracotanza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - inter2024 14:0

77e minuut.
Ardino met een sublieme pass. Boiangiu met een sublieme pass. Langvik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Franciotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franciotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Guiscardo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Franciotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franciotti met een sublieme pass. Foglietti is nu in balbezit. Foglietti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Archinti kopt de bal weg. Ambrosio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Foglietti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foglietti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - inter2024 15:0

87e minuut.
Langvik onderschept slim de pass. Langvik geeft een lange en hoge pass. Daar is Archinti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ardino rent richting de bal. Boiangiu onderschept slim de pass. Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Foglietti rent richting de bal. Foglietti passt de bal in één keer door. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - inter2024 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu Sant`Elena 25%, inter2024 75%.
Quartu Sant`Elena - inter2024 16:0