Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.14
  • Stadion: candido viganò
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16826
exilles Sangiorgina AC
prova new m Tactiek srev16
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
67.3 gemiddelde waardering 59.9
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


8e minuut.
Bilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilewicz passt de bal zonder na te denken. Caretto heeft problemen om de bal te vangen. Berbedo verovert de bal door een tackle van achteren. Berbedo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Daar is Marin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin onderschept slim de pass. Marin schiet op doel. Cronander maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - Sangiorgina AC 1:0

19e minuut.
Caretto geeft een hoge lob. Frey is nu in balbezit. Sanneh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanneh krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Calob is nu in balbezit. Caretto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Calob raakt geblesseerd tijdens het duel. Calob zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sanneh kopt de bal weg. Daar is Oană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilewicz geeft de bal voor. Sanneh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanneh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - Sangiorgina AC 2:0

43e minuut.
Daar is Bilewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilewicz geeft de bal voor. Marin is nu in balbezit. Berbedo rent richting de bal. Berbedo haalt uit met een fantastische trap. Cronander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exilles 43%, Sangiorgina AC 57%.
exilles - Sangiorgina AC 2:0

51e minuut.
Sanneh onderschept slim de pass. Sanneh met een sublieme pass. Calob bereikt de bal nog maar net als eerste. Calob geeft een lange en hoge pass. Marin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin speelt de bal door. Berbedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbedo haalt uit met een fantastische trap. Cronander probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - Sangiorgina AC 3:0

60e minuut.
Mićko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Calob met de inworp. Sanneh geeft de bal voor. Marin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Plogmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Pantea is nu in balbezit. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Daar is Calob, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calob geeft een lange en hoge pass. Plogmann kopt de bal weg. Sanneh rent richting de bal. Sanneh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bilewicz speelt de bal door. Sanneh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanneh geeft een hoge lob. Berbedo is nu in balbezit. Berbedo draait met de bal, schiet en ... Cronander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Sanneh passt de bal met de wreef. Mićko rent richting de bal. Berbedo onderschept slim de pass. Berbedo draait met de bal, schiet en ... Cronander probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
exilles - Sangiorgina AC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exilles 32%, Sangiorgina AC 68%.
exilles - Sangiorgina AC 4:0