Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Ravenna Enterprise Spezia
Trening Tactiek 10
60% Balbezit 40%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
58.2 gemiddelde waardering 46.3
formidabel Schieten goed
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Saporiti speelt de bal door. Emiliani geeft een hoge lob. Małysiak kopt de bal weg. Jilmer controleert de bal met de borst. Jilmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pasquina passt de bal in één keer door. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolonja maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bolonja moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bolonja schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Tega is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pasquina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jilmer rent richting de bal. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. Damián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Enterprise Spezia 1:0

12e minuut.
Kadir passt de bal in één keer door. Pasquina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. Damián probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kadir rent richting de bal. Daar is Kadir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadir passt de bal in één keer door. Jilmer rent richting de bal. Jilmer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kadir passt de bal in één keer door. Jipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega onderschept slim de pass. Tega haalt uit met een fantastische trap. Damián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Enterprise Spezia 2:0

24e minuut.
Bulsis probeert naar een medespeler te passen. Laroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik verovert de bal door een tackle van achteren. Okrzesik geeft een hoge lob. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquina is nu in balbezit. Pasquina probeert naar een medespeler te passen. Tega rent richting de bal. Tega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Enterprise Spezia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Ravenna 51%, Enterprise Spezia 49%.
AS Ravenna - Enterprise Spezia 3:0

49e minuut.
Laroche is nu in balbezit. Okrzesik verovert de bal door een tackle van achteren. Okrzesik met een sublieme pass. Ramoni is nu in balbezit. Ramoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ramoni stond buitenspel. Okrzesik neemt vlug de vrije trap. Jilmer rent richting de bal. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Damián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Enterprise Spezia 4:0

69e minuut.
Grzonkowski met een sublieme pass. Mnguni kopt de bal weg. Tega is nu in balbezit. Tega schiet op doel. Damián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Enterprise Spezia 5:0

74e minuut.
Mnguni met een sublieme pass. Jilmer rent richting de bal. Jilmer heeft problemen om de bal te vangen. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. Damián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Enterprise Spezia 6:0

77e minuut.
Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega speelt de bal door. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Enterprise Spezia 7:0

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ramoni stond buitenspel. Okrzesik neemt vlug de vrije trap. Pasquina rent richting de bal. Pasquina haalt uit met een fantastische trap. Damián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - Enterprise Spezia 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Ravenna 49%, Enterprise Spezia 51%.
AS Ravenna - Enterprise Spezia 8:0