Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.14
  • Stadion: inter2024 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2839
inter2024 AGNocerina
Normal Tactiek primario
49% Balbezit 51%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 35.7
weak Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Setta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovino passt de bal zonder na te denken. Salvelli is nu in balbezit. Salvelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - AGNocerina 0:1

6e minuut.
Archinti speelt de bal door. de Maere rent richting de bal. de Maere passt de bal in één keer door. Salvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Galieni rent richting de bal. Brianza bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvelli is nu in balbezit. Salvelli haalt uit met een fantastische trap. Bigiogero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Azurara rent richting de bal. Azurara geeft een lange en hoge pass. Carlucci kopt de bal weg. Salvelli probeert de bal met de borst te controleren. Salvelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - AGNocerina 0:2

21e minuut.
de Maere met een snelle inworp. Bovino heeft problemen om de bal te vangen. Bovino passt de bal in één keer door. Salvelli heeft problemen om de bal te vangen. Salvelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
de Maere met een snelle inworp. Bovino rent richting de bal. Bovino met een sublieme pass. Carlucci rent richting de bal. Carlucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bigiogero trapt de bal weg van het doel. de Maere kopt de bal weg. Carlucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - AGNocerina 0:3

39e minuut.
Azurara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cresci de bal. Brianza rent richting de bal. Brianza draait met de bal, schiet en ... Tracotanza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - AGNocerina 0:4

45e minuut.
Bovino kopt de bal weg. Ardino heeft problemen om de bal te vangen. Salvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvelli draait met de bal, schiet en ... Tracotanza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter2024 74%, AGNocerina 26%.
inter2024 - AGNocerina 0:4

48e minuut.
de Maere probeert de bal aan de voet te houden. Appino rent richting de bal. de Maere begaat een overtreding. Appino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. D`Aquì neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - AGNocerina 1:4

50e minuut.
Tracotanza met een harde bal richting middenveld. Setta kan de bal niet met de borst controleren. Setta geeft een lange en hoge pass. Brianza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Carlucci is nu in balbezit. Pontiggia is nu in balbezit. Carlucci onderschept slim de pass. Carlucci schiet op doel. Tracotanza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - AGNocerina 1:5

63e minuut.
D`Aquì is nu in balbezit. de Maere verovert de bal door een tackle van achteren. de Maere passt de bal zonder na te denken. Salvelli is nu in balbezit. Salvelli draait met de bal, schiet en ... Tracotanza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - AGNocerina 1:6

72e minuut.
Setta geeft een hoge lob. Salvelli kopt de bal weg. Brianza rent richting de bal. Brianza schiet op doel. Tracotanza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Archinti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Setta met een sublieme pass. Carlucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlucci draait met de bal, schiet en ... Tracotanza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - AGNocerina 1:7

78e minuut.
Klungelig pakt Vanini de bal. Vanini met een sublieme pass. de Maere geeft de bal voor. Brianza rent richting de bal. Brianza draait met de bal, schiet en ... Tracotanza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - AGNocerina 1:8

81e minuut.
Carlucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pontiggia ... Strafschop! Carlucci raakt geblesseerd tijdens het duel. Pontiggia probeert naar een medespeler te passen. Brianza kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tracotanza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter2024 - AGNocerina 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter2024 77%, AGNocerina 23%.
inter2024 - AGNocerina 1:9