Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Pisciotta Quartu Sant`Elena
4med2tre2 Tactiek FP4NOINCROCIA2
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 14
52.4 gemiddelde waardering 41.4
excellent Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Alfano is nu in balbezit. Văn Minh rent richting de bal. Văn Minh passt de bal in één keer door. Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Muzaferija neemt vlug de vrije trap. Hârleaţă kopt de bal weg. Ballarino rent richting de bal. Alfano onderschept slim de pass. Alfano schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Quartu Sant`Elena 1:0

19e minuut.
Alfano rent richting de bal. Guiscardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfano onderschept slim de pass. Alfano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Quartu Sant`Elena 2:0

25e minuut.
Yerli is nu in balbezit. Yerli passt de bal met de wreef. Barcelos geeft de bal voor. Comparini bereikt de bal nog maar net als eerste. Comparini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Barcelos geeft de bal voor. Uvír geeft de bal voor. Guiscardo probeert de bal aan de voet te houden. Eryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Eryiğit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pisciotta 48%, Quartu Sant`Elena 52%.
Real Pisciotta - Quartu Sant`Elena 2:0

52e minuut.
Hârleaţă rent richting de bal. Scandellari maakt een afschuwelijke overtreding. Hârleaţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Văn Minh met een snel genomen vrije trap. Alfano krijgt zijn hoofd ertegen. Esposti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Yerli geeft een hoge lob. Văn Minh is nu in balbezit. Văn Minh passt de bal met de wreef. Eryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Eryiğit schiet op doel. Esposti bokst de bal weg.

80e minuut.
Barcelos speelt de bal door. Ballarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă rent richting de bal. Alfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Esposti probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Guiscardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă draait met de bal, schiet en ... Esposti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Quartu Sant`Elena 3:0

82e minuut.
Garbossa geeft de bal voor. Daar is Yerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerli geeft de bal voor. Alfano is nu in balbezit. Alfano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dedja stond buitenspel. Bünzli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Garbossa de bal. Eryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Eryiğit schiet op doel. Esposti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pisciotta 38%, Quartu Sant`Elena 62%.
Real Pisciotta - Quartu Sant`Elena 3:0