Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AGNocerina uc Camogliese
primario Tactiek newq
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
2 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 48.1
redelijk Schieten solide
matig Passen solide
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Portela met de inworp. Picotto rent richting de bal. Picotto passt de bal zonder na te denken. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Condrea is nu in balbezit. Vanini is nu in balbezit. Condrea verovert de bal door een tackle van achteren. Condrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - uc Camogliese 0:1

36e minuut.
Roadhouse rent richting de bal. Roadhouse probeert naar een medespeler te passen. Portela speelt de bal door. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea haalt uit met een fantastische trap. Miš bokst de bal weg.

44e minuut.
Wieruchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieruchowski geeft een lange en hoge pass. Condrea is nu in balbezit. Condrea draait met de bal, schiet en ... Miš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - uc Camogliese 0:2

45e minuut.
Pagani komt het veld opgelopen. Mikayilov komt het veld opgelopen. Salvestrini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGNocerina 49%, uc Camogliese 51%.
AGNocerina - uc Camogliese 0:2

51e minuut.
Portela passt de bal zonder na te denken. Pagani is nu in balbezit. Pagani probeert naar een medespeler te passen. Condrea probeert de bal met de borst te controleren. Condrea geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. López Alcaide komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Silveanu geeft de bal voor. Salvelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wieruchowski. Salvelli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Salvelli kan niet meer verder spelen. Tolotti komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Azurara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela passt de bal zonder na te denken. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea draait met de bal, schiet en ... Miš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Mikayilov probeert naar een medespeler te passen. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela probeert naar een medespeler te passen. Condrea is nu in balbezit. Condrea haalt uit met een fantastische trap. Miš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Azurara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roadhouse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López Alcaide bereikt de bal nog maar net als eerste. López Alcaide haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Silveanu probeert de bal met de borst te controleren. López Alcaide rent richting de bal. Silveanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Silveanu krijgt een gele kaart. López Alcaide is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pagani neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - uc Camogliese 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGNocerina 50%, uc Camogliese 50%.
AGNocerina - uc Camogliese 0:3