Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AGNocerina AS Ravenna
a 5 Tactiek L.A
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 25
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 13
38.1 gemiddelde waardering 55.5
average Schieten formidable
average Passen good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Małysiak kopt de bal weg. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Prisecari zijn tegenspeler op de grond. Prisecari krijgt een gele kaart. Tega is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jędrzejczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tega krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - AS Ravenna 0:1

6e minuut.
Fujita is nu in balbezit. Fujita geeft een lange en hoge pass. Jędrzejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejczak draait met de bal, schiet en ... Miš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Carlucci is nu in balbezit. Emiliani verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliani geeft een hoge lob. Jilmer rent richting de bal. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Miš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tega is nu in balbezit. Tega geeft de bal voor. Jilmer is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - AS Ravenna 0:2

15e minuut.
Jędrzejczak passt de bal in één keer door. Tega rent richting de bal. Małysiak rent richting de bal. Małysiak draait met de bal, schiet en ... Miš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - AS Ravenna 0:3

18e minuut.
Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Prisecari de bal onder controle te krijgen. Tega rent richting de bal. Tega schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
de Maere geeft de bal voor. Korol kopt de bal weg. Silveanu probeert naar een medespeler te passen. Jilmer rent richting de bal. Jilmer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tega is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - AS Ravenna 0:4

31e minuut.
Tega heeft problemen om de bal te vangen. Jędrzejczak is nu in balbezit. Tega is nu in balbezit. Tega haalt uit met een fantastische trap. Miš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - AS Ravenna 0:5

35e minuut.
Fujita met een sublieme pass. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bledig krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Azurara kopt de bal weg. de Maere heeft problemen om de bal te vangen. Vanini rent richting de bal. Jilmer onderschept slim de pass. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Miš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Padavičius speelt de bal door. Jędrzejczak probeert naar een medespeler te passen. Tega is nu in balbezit. Tega schiet op doel. Miš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - AS Ravenna 0:6

40e minuut.
Tolotti passt de bal zonder na te denken. Silveanu met een sublieme pass. Daar is Azurara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Miš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Saporiti speelt de bal door. Fujita geeft een lange en hoge pass. Bledig bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega draait met de bal, schiet en ... Miš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Silveanu probeert naar een medespeler te passen. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol passt de bal met de wreef. Jilmer rent richting de bal. Jilmer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGNocerina 64%, AS Ravenna 36%.
AGNocerina - AS Ravenna 0:6

46e minuut.
Saporiti verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azurara met de inworp. Brianza is nu in balbezit. Brianza geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Tega is nu in balbezit. Tega geeft een lange en hoge pass. Daar is Jilmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jilmer schiet op doel. Miš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - AS Ravenna 0:7

56e minuut.
Padavičius passt de bal met de wreef. Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledig begaat een overtreding. Bledig krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Małysiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jędrzejczak met een snel genomen vrije trap. Tega springt en kopt de bal. Miš bokst de bal weg. Jilmer rent richting de bal. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Miš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - AS Ravenna 0:8

59e minuut.
Fujita rent richting de bal. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer geeft een lange en hoge pass. Daar is Jędrzejczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędrzejczak draait met de bal, schiet en ... Miš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Prisecari is nu in balbezit. Prisecari geeft de bal voor. Korol probeert naar een medespeler te passen. Tega rent richting de bal. Tega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Emiliani geeft de bal voor. Małysiak kopt de bal weg. Tega rent richting de bal. Tega haalt uit met een fantastische trap. Miš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - AS Ravenna 0:9

74e minuut.
Jilmer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Setta. Jilmer raakt geblesseerd tijdens het duel. Jędrzejczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Małysiak kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Silveanu heeft problemen om de bal te vangen. Jędrzejczak probeert naar een medespeler te passen. Tega is nu in balbezit. Tega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - AS Ravenna 0:10

77e minuut.
Setta met een sublieme pass. Brianza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fujita. Fujita krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Fujita rent richting de bal. Fujita geeft de bal voor. Jędrzejczak kopt de bal weg. Tega is nu in balbezit. Tega haalt uit met een fantastische trap. Miš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prisecari heeft problemen om de bal te vangen. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Daar is Saporiti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saporiti geeft een hoge lob. Jilmer rent richting de bal. Jilmer schiet op doel. Miš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - AS Ravenna 0:11

88e minuut.
Silveanu geeft een hoge lob. Inworp. Saporiti met de inworp. Fujita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGNocerina 67%, AS Ravenna 33%.
AGNocerina - AS Ravenna 0:11