Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WEEDSjoint U.S.Montevergine
3pgg Tactiek Salgado
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
60.6 gemiddelde waardering 61.3
excellent Schieten formidable
solid Passen very good
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Lemmi kopt de bal weg. Bielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielli passt de bal zonder na te denken. Scrittore bereikt de bal nog maar net als eerste. Scrittore haalt uit met een fantastische trap. Scotto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Oleszko de bal. Camagna rent richting de bal. Camagna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - U.S.Montevergine 0:1

7e minuut.
Bielli passt de bal zonder na te denken. Camagna heeft problemen om de bal te vangen. Melle bereikt de bal nog maar net als eerste. Melle geeft de bal voor. Scotto probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kotronakis rent richting de bal. Kotronakis met een sublieme pass. Klungelig pakt Camagna de bal. Camagna schiet op doel. Scotto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - U.S.Montevergine 0:2

17e minuut.
Praahl passt de bal zonder na te denken. Grabiński rent richting de bal. Nana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - U.S.Montevergine 1:2

37e minuut.
Nana met een sublieme pass. Scrittore rent richting de bal. Gałek begaat een overtreding. Gałek krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Scrittore passt de bal met de wreef. Bielli is nu in balbezit. Bielli geeft de bal voor. Camagna is nu in balbezit. Camagna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Scrittore krijgt zijn hoofd ertegen. Gałek heeft problemen om de bal te vangen. Camagna rent richting de bal. Camagna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gałek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - U.S.Montevergine 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 58%, U.S.Montevergine 42%.
WEEDSjoint - U.S.Montevergine 1:3

46e minuut.
Rovine komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Roura heeft problemen om de bal te vangen. Camagna verovert de bal door een tackle van achteren. Camagna passt de bal in één keer door. Scrittore bereikt de bal nog maar net als eerste. Scrittore draait met de bal, schiet en ... Scotto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Oleszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielli verovert de bal door een tackle van achteren. Bielli geeft een lange en hoge pass. Scrittore krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - U.S.Montevergine 1:4

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bielli is nu in balbezit. Bielli geeft de bal voor. Scrittore maakt een snoekduik en kopt de bal. Scotto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Camagna is nu in balbezit. Camagna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - U.S.Montevergine 1:5

57e minuut.
Bielli onderschept slim de pass. Bielli geeft een hoge lob. Scrittore kopt de bal weg. Camagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Scrittore rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vásárhelyi. Scrittore is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bielli met een snel genomen vrije trap. Kotronakis geeft de bal voor. Camagna springt en kopt de bal. Scotto bokst de bal weg. Daar is Gałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kotronakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Camagna kopt de bal weg. Scotto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Melle bereikt de bal nog maar net als eerste. Melle geeft de bal voor. Roura rent richting de bal. Scrittore onderschept slim de pass. Scrittore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lemmi geeft de bal voor. Grabiński heeft problemen om de bal te vangen. Tornesi is nu in balbezit. Grabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pinotti komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kotronakis verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bielli de bal. Bielli passt de bal zonder na te denken. Daar is Camagna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camagna draait met de bal, schiet en ... Scotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Zamora rent richting de bal. Zamora geeft de bal voor. Grabiński rent richting de bal. Grabiński haalt uit met een fantastische trap. Fratangeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - U.S.Montevergine 2:5

81e minuut.
Roura geeft een hoge lob. Camagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek rent richting de bal. Scrittore verovert de bal door een tackle van achteren. Scrittore schiet op doel. Scotto bokst de bal weg.

85e minuut.
Doriguzzi geeft een hoge lob. Camagna is nu in balbezit. Met opzet legt Oleszko zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Oleszko naar de kleedkamers voor een vroege douche. Camagna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bielli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Scrittore maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Caldera de bal. Bielli rent richting de bal. Bielli passt de bal in één keer door. Camagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagna schiet op doel. Scotto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Bielli geeft een hoge lob. Camagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Roura bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagna verovert de bal door een tackle van achteren. Camagna schiet op doel. Scotto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 63%, U.S.Montevergine 37%.
WEEDSjoint - U.S.Montevergine 2:5