Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.15
  • Stadion: Murta Maria
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 48197
Porto Istana Milla
4-1-2-3 Tactiek 2terz2att
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 60.9
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Lenaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Babos rent richting de bal. Babos probeert naar een medespeler te passen. Sliacky rent richting de bal. Sliacky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Dirda speelt de bal door. Sliacky is nu in balbezit. Draicchio rent richting de bal. Sliacky onderschept slim de pass. Sliacky schiet op doel. Sabattoli bokst de bal weg.

15e minuut.
Hâldan probeert de bal met de borst te controleren. Caridi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caridi passt de bal in één keer door. Crosato bereikt de bal nog maar net als eerste. Crosato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Istana - Milla 1:0

23e minuut.
Lenaerts onderschept slim de pass. Üprus verovert de bal door een tackle van achteren. Üprus passt de bal met de wreef. Babos bereikt de bal nog maar net als eerste. Babos geeft een hoge lob. Sabattoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sliacky rent richting de bal. Sliacky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Porto Istana - Milla 1:1

29e minuut.
Kostrzewa passt de bal met de wreef. Crosato bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Crosato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crosato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Istana - Milla 2:1

32e minuut.
Sliacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabattoli probeert naar een medespeler te passen. Üprus kopt de bal weg. Sliacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Sliacky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Penkov met een sublieme pass. Üprus heeft problemen om de bal te vangen. Üprus probeert naar een medespeler te passen. Sztoic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztoic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Üprus passt de bal in één keer door. Daar is Sliacky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sliacky schiet op doel. Draicchio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sabattoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Draicchio rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Penkov passt de bal met de wreef. Sztoic rent richting de bal. Üprus met een sublieme pass. Sliacky is nu in balbezit. Sliacky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto Istana 49%, Milla 51%.
Porto Istana - Milla 2:1

46e minuut.
Sciannamblo komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Sascia komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Dirda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirda passt de bal met de wreef. Üprus met een sublieme pass. Sliacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Sliacky haalt uit met een fantastische trap. Sabattoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Dirda probeert naar een medespeler te passen. Sliacky rent richting de bal. Van Himst maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Van Himst moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Van Himst schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Penkov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Üprus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üprus met een sublieme pass. Sliacky rent richting de bal. Sliacky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto Istana 45%, Milla 55%.
Porto Istana - Milla 2:1