Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
avatar club IMBRANATI 2015
vamos Tactiek chip 2
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Bokroš rent richting de bal. Bokroš speelt de bal door. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov geeft de bal voor. Hanysek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Wijakesuma is nu in balbezit. Bokroš schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wijakesuma raakt geblesseerd tijdens het duel. Wijakesuma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dyowe Roig springt en kopt de bal. Drwal bokst de bal weg.

37e minuut.
Dyowe Roig rent richting de bal. Sverrisson onderschept slim de pass. Perczak is nu in balbezit. Perczak geeft een hoge lob. Hanysek springt en kopt de bal. Felix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avatar club 57%, IMBRANATI 2015 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
avatar club - IMBRANATI 2015 0:0

55e minuut.
Murray verovert de bal door een tackle van achteren. Parajón is nu in balbezit. Parajón speelt de bal door. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Wijakesuma heeft problemen om de bal te vangen. Wijakesuma met een sublieme pass. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hanysek is nu in balbezit. Ortigoza begaat een overtreding. Hanysek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Echterhoff met een snel genomen vrije trap. Adrianov krijgt zijn hoofd ertegen. Felix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Perczak met de inworp. Adrianov rent richting de bal. Adrianov geeft de bal voor. Hanysek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - IMBRANATI 2015 0:1

78e minuut.
Echterhoff rent richting de bal. Echterhoff probeert naar een medespeler te passen. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek schiet op doel. Felix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - IMBRANATI 2015 0:2

82e minuut.
Adrianov rent richting de bal. Bochinsky rent richting de bal. Adrianov onderschept slim de pass. Adrianov geeft de bal voor. Hanysek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - IMBRANATI 2015 0:3

85e minuut.
Gianniotas onderschept slim de pass. Gianniotas passt de bal in één keer door. Copos met een sublieme pass. Dyowe Roig bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyowe Roig schiet op doel. Drwal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Parajón zal de hoekschop nemen. Dyowe Roig springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avatar club 48%, IMBRANATI 2015 52%.
avatar club - IMBRANATI 2015 0:3