Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IMBRANATI 2015 F.C. Le Conche
chip 2 Tactiek Rasanato 424
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 56.8
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


12e minuut.
Bokroš met de inworp. Soza geeft een hoge lob. Nummi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek onderschept slim de pass. Hanysek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IMBRANATI 2015 - F.C. Le Conche 1:0

13e minuut.
Vaccarezza is nu in balbezit. Syahrizal rent richting de bal. Syahrizal passt de bal zonder na te denken. Piechowicz geeft de bal voor. Macchiavello krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Echterhoff passt de bal zonder na te denken. Soza rent richting de bal. Soza passt de bal met de wreef. Adrianov rent richting de bal. Adrianov draait met de bal, schiet en ... Legname kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bokroš passt de bal in één keer door. Soza is nu in balbezit. Soza passt de bal met de wreef. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. Legname verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Copos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Śmieszek de bal. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vaccarezza is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IMBRANATI 2015 - F.C. Le Conche 1:1

39e minuut.
Bantas probeert naar een medespeler te passen. Regazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek verovert de bal door een tackle van achteren. Hanysek draait met de bal, schiet en ... Legname werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IMBRANATI 2015 46%, F.C. Le Conche 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IMBRANATI 2015 - F.C. Le Conche 1:1

51e minuut.
Syahrizal verovert de bal door een tackle van achteren. Syahrizal passt de bal zonder na te denken. Echterhoff rent richting de bal. Macchiavello onderschept slim de pass. Macchiavello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sazalan is nu in balbezit. Sazalan geeft de bal voor. Perczak speelt de bal door. Adrianov is nu in balbezit. Adrianov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Syahrizal rent richting de bal. Syahrizal passt de bal met de wreef. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IMBRANATI 2015 - F.C. Le Conche 1:2

60e minuut.
Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Regazzola met de inworp. Syahrizal geeft een hoge lob. Drwal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IMBRANATI 2015 - F.C. Le Conche 1:3

70e minuut.
Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski passt de bal met de wreef. Csonka rent richting de bal. Csonka geeft de bal voor. Vaccarezza krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bokroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokroš geeft de bal voor. Bantas is nu in balbezit. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. Legname probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nummi met een sublieme pass. Klungelig pakt Regazzola de bal. Adrianov rent richting de bal. Adrianov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Echterhoff probeert naar een medespeler te passen. Adrianov is nu in balbezit. Regazzola is nu in balbezit. Adrianov verovert de bal door een tackle van achteren. Adrianov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Bokroš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adrianov rent richting de bal. Regazzola rent richting de bal. Adrianov onderschept slim de pass. Adrianov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Nevens verovert de bal door een tackle van achteren. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski geeft de bal voor. Csonka kopt de bal weg. Broczkowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IMBRANATI 2015 61%, F.C. Le Conche 39%.
IMBRANATI 2015 - F.C. Le Conche 1:3